HERLIG SEIER MOT HOLEVÆRING PÅ NYE FLÅ STADION

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 14. Jun 2018

HFK - Hole (1-0) 3-1

HFK:                               44 min 1-0 Jørgen Hesla Berget(Lasse moen) 52 min 2-1 Berget (Moen) og 81 min Jonas Bergane (Moen)

Hole:                              50 min 2-1 Emil Alfredsen

HFK:

Hole:                              85 min Benny Olsen 86 min Emil Alfredsen

Cornere:                       (5-3)  7-5

Sjanser:                         (7-2) 11-4

Tilskuere:                    225

Dommer:                      Ole Jonny Ulleberg (Skrim IL) AD 1 Hans Egil Drolsum (Vikersund) og Ad 2 Kasper Lillevik (Ådal). Blid og hyggelig dommer. Var noe snill med kortene. AD 2 har en del tvilsomme offsideavgjørelser.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Mikkel Storeskar (MS) Per Nyhus og Fredrik Røkkum (kap) (VB) Olav Myksvoll (Def MB) Jonas Bergane og Lasse Moen (Off MB). Torleif Rullestad, Lasse Moen og Birk Stian Bjekreim   (Spiss) Jørgen Hesla Berget Reserver: Anders Mastrup 45 min, Johannes Dokken Kleppo 25 min, Adrian L Bredesen 10 min, Mats Østdahl 2 min, Martin Hyldmo 2 min og Ole Cato Stubberud Haugen 2 min.

HFK fikk gleden av å teste Flå sin nye bane og det ble en veldig hyggelig opplevelse. Fantastisk ramme rundt kampen, flott vær og mye folk. Takk til Nils Røkkum og Magne Østdal som virkelig har stått på for dette. Takk også til ordfører Buøen. Vi ser frem til å komme ned med juniorlaget onsdag, for den offisielle åpningen av banen.

HFK gjennomførte en grei kamp og vant fortjent. Vi må nok opp i trøkk til helga når topplaget Konnerud kommer på besøk. Vi hadde 6-7 høyaktuelle spillere ut med skader, begravelse og sykdom. Men flere er på vei tilbake nå, så det for vi tru øker nivået på trening og dermed konkurransen for laguttaket.

Fredag 15 juni ny hjemmekamp HFK – Konnerud kl. 2000. Denne gangen på Gol

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT ETTER VIDEOGJENNOMGANG, NB!! Feil på først halvdel av 1 omg

HFK kom best i gang og allerede etter 2 minutter kunne Birk ført HFK i ledelsen etter et flott legg av Mikkel Storeskar. Men avslutningen fra kort hold gikk rett på keeper. Like etter har Birk en ny sjanse, men men keeperen redder. I det 7 minutt slår Moen et flott frispark, som Hesla Berget kommer først på, men dessverre utnyttes ikke den store muligheten. HFK slipper litt tak i kampen etter denne starten og Holeværingen virker farlige på kontringer. På en av de kommer de på skuddhold og en god avslutning fra 16 meter må Stave i full strekk på. En god redning. HFK roter litt i pasningsspillet, samt at det mangler frekvens i det defensive. I det 17 min, legger Storeskar inn. Legget går i tverrliggeren, returen fanger Moen opp men skyter rett på keeper. I det 21 minutt, får Berget en stor sjanse på en corner, men headingen går over fra kort hold. I det 36 minutt er Holeværing på ferde igjen, et godt innlegg blir headet like over fra kort hold. Her var det skummelt. Men HFK har ballen mest og best. Det er derfor veldig fortjent når Moen finner Berget inne i boksen, som på to touch legger til rette og header ballen i mål 1-0. Viktig scoring rett før pause.

I 2 omgang åpner Holeværingen best, en halvsjanse etterfølges av en god sjanse etter 4 minutter. Men headingen får Røkkum avklart til corner. Som blir ufarlig. HFK kontrer rett etter, men er for unøyaktig og Hole keeperen avverger greit. Etter 5 minutter utligner Emil Alfredsen for Holeværingen, etter et frispark. Alfredsen får gå litt for enkelt opp å heade den i mål og 1-1. Like etter kommer HFK til en stor ved Lasse Moen, men skuddet fra 16 meter går i tverrliggeren.  Etter 9 minutter går HFK fortjent nok opp i ledelsen. Moen slår et meget godt innlegg til Hesla Berget som header kontant i målet. Etter det målet har HFK ballen mest, men det er noe rotete og Holeværingen virker alltid farlig på kontra. I det 11 minutt er Magnus Bækken nærme på et godt langskudd. Det drar seg mot slutten da Jonas Bergane setter spikeren med et flott langskudd etter 36 minutter og 3-1. Etter den scoringen har HFK forholdsvis god kontroll, men HFK er altfor unøyaktige i overgangsspillet, et par av dem var virkelig store. Vi føler også at det ble noen tvilsomme avvinkinger som kunne gitt noen meget store sjanser. Helt på slutten kommer Bækken på et ok langskudd, som keeperen må gi corner på. Den er Berget og Bjerkreim veldig nære til å omsette i mål. Men det blir ingen flere mål og kampen ender med 3-1 seier til HFK. Fortjent nok, men Holeværingen viste ved flere anledninger skumle takter. Vi ønsker dem lykke til videre i serien.

Best på HFK var Magnus Bækken som ble kåret til dagens Halling. Han får et gavekort på 300 kr fra vår bestemannspris sponsor Hallingkjeden.no Intersport Gol. Men flere spiller en god kamp, Olav Myksvoll er i form om dagen og leverer gang på gang på godt nivå. Lasse Moen er involvert både def og off. Med blant annet 3 målgivende.

Det var også gøy å se kapteinen for dagen Fredrik Røkkum lede gutta til seier på flott Nye Flå stadion.

Neste kamp er altså allerede i morgen (litt treg til å skrive dette referatet) fredag 15 juni, hjemme mot Konnerud på Gol kl. 2000. Vel møtt!!