​HFK VIDERE I JUNIOR NM ETTER EN TETT OG INTENS KAMP MOT GRAN.

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 6. Mai 2018

HFK – Gran (1-0) 2-1

HFK:                   41 min 1-0 Sigurd Gåsterud (Bendik Øen Strand) og 82 min 2-0 Jørgen Hesla Berget (Olav Myksvoll)

Tilskuere:          105

Dommer:           Ole Jonny Ulleberg (Skrim) – Ad 1 Curt-Arne Lannerstedt (Skrim) og Ad 2 Joachim Buchmann (Uvdal). Tøff og intens kamp. Greier seg bra. Men kunne vel gitt rødt kort ved sparket. Samt slått hardere ned på en del seine etterslenger.

Lagoppstilling: Jonas U Jorde (HB) Johannes Kleppo Dokken(MS) Per Nyhus og Torje Slåtto (VB) Olav Myksvoll(Def MB) Gaute Vedvik og Lasse Moen (Off MB).Adrian L Bredesen, Bendik Øen og Magnus Bækken, (Spiss) Jørgen Hesla Berget Reserver: Sigurd Gåsterud 70 min, Gaute Trøim 5 min. Ikke benyttet: Vegard Vedvik, Ådne Kjøl, Ola Alex Tvedt, Reidar Brusletten og Jardar Ugulen.

HFK til 2 runde for 4 året på rad. En meget sterk prestasjon av en liten klubb.

Vi fikk det vi var forberedt på. Et tøft og hardt kjempende Gran lag ble en fin utfordring for våre juniorer. Dette var en kamp som kunne vippet begge veier, så vi er veldig godt fornøyd at det er HFK som er i hatten når 2 runde settes opp. Neste runde blir klar rett før 17 mai og spilles i slutten av mai.

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT etter videogjennomgang

Nok en gang må jeg beklage seint referat, men det er så tett om dagen 😉

HFK åpnet veldig bra og tok tak i kampen. Men etter at kaptein Hesla Berget måtte ta «telling» etter hodekollisjon kom Gran mer med i kampen. Men det var veldig sjansefattig i starten. Faktisk ingen før HFK tok ledelsen i det 41 minutt. Et langt kast av Olav Myksvoll finner Bendik Øen Strand som stusser bakover. Så treffer den ryggen til Sigurd Gåsterud og 1-0. Mye kriging og harde tak. På overtid av omgangen kommer Gran på sin første visitt. Et frispark, får Jordet slått i tverrliggeren og returen havner i en mølje av spillere før HFK får avklart til corner. Som ble resultatløs.

I andre omgang starter kampen på samme måte. Mye kriging og lite bra spill. Men dette er cup og begge lag vil videre. I det 57 min er HFK svært nærme å øke til 2-0. Lasse Moen vinner ballen på egen banehalvdel. Driver flott oppover på vår høyre side. Setter opp Vedvik. Som slår til Gåsterud. Han slår fint inn i boksen og en Gran spiller sleiver til Moen som har tatt det lange og tunge løpet opp. Men alene med keeper, gjør Gran keeperen en megaredning og får avverget til corner. I det 64 minutt kontrer Gran bra. Kommer seg på en god skuddmulighet fra 7 meter som Jordet redder mesterlig ut til corner. Rett etter er Gran spiller heldig som ikke blir utvist. Han blir taklet av Vedvik, men reagere ved å sparke til ham etterpå, ikke greit. I det 71 min har HFK en mega mulighet til å øke til 2-0. På en corner, slår Magnus Bækken inn, men Strand header rett på keeper fra kort hold. I det 72 min, skytter Granspilleren et kjempeskudd, men heldigvis for HFK i krysstanga. I det 82 minutt slår Myksvoll et flott frispark opp mot Hesla Berget som har kommet inn igjen. Han tar den ned på kassa, drar seg forbi en Gran forsvarer, før han banker ballen i mål fra 12 meters hold og 2-0. Fantastisk prestasjon. Etter scoringen presser Gran på. I det 84 stor sjanse som Jordet slår til corner, corneren blir også svært farlig. Så ikke ufortjent når Gran reduserer i det 87 min, målet kom på et flott skudd. Like etter er Gran utrolig nærme 2-2, men headingen går like utenfor. Det var den siste farligheten i kampen og HFK vant 2-1 i en kamp som kunne vippet begge veier. Nå venter vi i spenning på oppsettet som bør være klar før 17 mai. Kampen skal spilles innen 24 mai.

Best på et hardt fightende HFK lag var Lasse Moen. Johnas Jordet i mål må også nevnes. 2003 modellen har tatt store skritt i vinter og har blitt en viktig tilvekst for HFK.