KNALLSPILL I STORSEIEREN HJEMME MOT SLEMMESTAD.

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 22. Apr 2017

HFK - Slemmestad (3-1) 11-1

HFK:1-0 17 min Alfred Scriven (Mikkesl Storeskar corner), 2-0 39 min Jørgen Hesla Berget (Ahmed Ahmed), 41 min 3-0 Markus Thorberg (Ahmed), 52 min 4-1 Scriven (Thorberg), 56 min 5-1 Scriven (Ahmed), 59 min 6-1 Simen Renslo frispark(Thue felt), 62 min 7-1 Scriven (Thue), 67 min 8-1 Scriven (Hesla Berget), 76 min 9-1 August Fosse (Birk Bjerkreim), 82 min 10-1 Abdikafi Ahmed (Renslo) og 88 min 11-1 Renslo (Olav Myksvoll)

Slemmestad:1-3 44 min Andreas Eggan

HFK:53 min Martin Haraldset Opheim holding

Slemmestad:59 og 64 min

Cornere: (4-1) 6-2

Sjanser: (7-1) 19-1

Tilskuere: 54 i forferdelig vær

Dommer: Ole Jonny Ulleberg (Skrim IL) AD 1 Rolf Kristian Tangen (Ådal) og AD 2 Nan-Chun Chen (Ådal). Tok det som var nødvendig i en svært lettdømt kamp.

Lagoppstilling: Jarle Stanes (HB) Ahmed Ahmed (MS) Fredrik Røkkum og Anders Mastrup(VB) Mikkel Storeskar Def MB) Markus Thorberg (kap) og Martin Haraldset Opheim (Off MB). Simen Andreas Renslo, Sindre Thue og Jørgen Hesla Berget (Spiss) Alfred Scriven Reserver: Birk Stian Bjerkreim 22 min, Olav Myksvoll 22 min, Kristian Svenkerud 22 min, Abdikafi Ahmed 26 min, August Fosse (30 min), Torleif Rullestad (30 min) og Andres Hamersbøen 18 min.

Det ble som resultatet sier en overlegen seier til HFK. I sammenligning med forrige kamp borte mot HBK ble det også uttelling på sjansene. Etter at Slemmestad ble redusert til 10 mann på grunn av skade etter første omgangen ble det vanskelig for Slemmestad å by på motstand mot et velfungerende hjemmelag. Neste kamp nå er borte mot Kongsberg torsdag og den blir veldig tøff.

Vi er godt fornøyd med åpningen på sesongen, selv om vi skulle hatt en del flere mål på de to første kampene våre. Vi ser frem til fortsettelsen.

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT, NB!! ETTER VIDEOGJENNOMGANG

HFK kom kjapt ut av startblokkene og fikk Slemmestad raskt over på defensiven. Det var mer fart og sprut i gutta i motsetning til de tidligere kampene i år. Virker som formen er virkelig i anmarsj. Første sjansen kom etter 6 minutter på frispark fra Thorberg, han finner Scriven inne i boksen som fra kort hold header like utenfor. Minuttet etter på en flott opprulling sender Sindre Thue keeperen i full strekk. Men første målet lot vente på seg til tross for klart press. I det 16 minutt får HFK to cornere og på det andre finner den perfekte serven fra Storeskar Scriven som header ballen flott i mål og 1-0. I det 23 minutt har Scriven en ny stor mulighet, men lyktes ikke helt. I det 39 minutt scorer endelig Jørgen Hesla Berget sitt første A mål. Vi tror det kommer flere mål derfra i tiden som kommer. Ahmed Ahmed drar seg fint forbi to mann og finner Hesla Berget i boksen som med et fint medtak drar seg forbi 3 mann før han plasserer skuddet fint nede i høyre hjørnet og 2-0. Nå skjedde det mye på kort tid og HFK øker til 3-0 etter et flott angrep. Mange var involvert, men det flotte innlegget til Ahmed setter Thorberg flott i mål fra 13 meters hold og 3-1. Nå så det ut som Slemmestad gikk helt i oppløsning. Men så har de en spiller som Anders Hoff Amundsen som dro i gang et angrep alene. Tok på seg 4 mann før han fikk fyrt av et skudd, skuddet ble blokkert av Mastrup men returen endte opp hos en umarkert Slemmestad spiller som scoret trygt fra kort hold og 1-3 rett før pause. Vi gikk til pause og var veldig godt fornøyd med spillet, MEN likte ikke hvordan reduseringen kom. I tillegg til at vi fikk litt for mange brudd imot pga slurv i pasningsspillet.

Vi ville ut å drepe kampen med engang i andre omgang og det lyktes vi mot et Slemmestad lag som var redusert til 10 mann pga skade. I det 52 minutt finner Thorberg Scriven som scorer flott og 4-1. Nå var kampen kjørt og spørsmålet var bare hvor stor skulle seieren bli. Vi var også mye mer på en mot HBK, en kamp vi vant bare 2-1 etter å ha skapt tilsvarende med sjanser. 5-1 etter 56 min ny opprulling og Ahmed med sin tredje assist til Scrivens 3 mål for dagen og flere skulle det bli. I det 59 minutt kliner Renslo et frispark fra 18 meter rett i krysset og 6-1. I det 62 minutt er Scriven på ferde igjen 7-1 etter pasning fra Thue. I det 67 minutt scorer Scriven sitt 5 mål for kvelden etter at Hesla Berget dro seg fint nedover høyre siden vår og slår det flott ut i 45 grader til Scriven som har en lett jobb å score. I det 76 minutt er det Fosse som kom inn på midtbanen som scorer på et flott skudd etter å ha blitt «jobbet fri» av Birk Stian Bjerkreim en annen reserve. Det er hard konkurranse om plass på laget om dagen og til og med det å komme i troppen. Så vi ser lyst på tiden som kommer. 10-1 var det gullgutten Abdikafi Ahmed som fikk gleden av å score, han ble fint vippet fri av Renslo og fra 14 meters hold plasserte han ballen fint nede ved stanga. Det siste målet var det Renslo som scoret etter pasning fra Olav Myksvoll.

Selv om det ble noe lett etter hvert er vi meget godt fornøyd med kampen og vi ser ut til å ha noe på gang. Vi ser frem til en av de tøffeste bortekampene for sesongen når turen går til Kongsberg på torsdag. Et lag som har åpnet med 7 poeng på tre kamper.

Vi lar den sympatiske Slemmestad treneren eks Skeid spiller Simen Røine Johansen kåre dagens Halling. Det ble Alfred Richard Scriven, velfortjent med 5 mål og oppfordrende spill. Han trekker også frem Simen Renslo som hadde en dag der ballen satt limt til skoa og Markus Thorberg som etterhvert fikk veldig gode arbeidsforhold. Med unntak av keeper Stanes så leverte alle spillere en skikkelig kraftøkt og spilte til nå vår beste kamp for sesongen. Det er spesielt gøy for trenerne å se flere spillestils mål. Fint å se det man bruker tid på trening til gir tellende resultater i kamp.