UTTAK TIL A KAMP MOT OLDENBORG LØRDAG KL 1600 PÅ GEILO

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 5. Jun 2015

Enda et nytt lag og spennende bekjentskap kommer på besøk lørdag i form av Oldenborg. Oldenborg har spilt noen år i 3 divisjon og har et ok lag. De har åpnet sesongen greit og har 9 poeng og ligger på 10 plass i serien. De slipper inn forholdsvis få mål, men har også scoret få. Uansett er dette et av de lagene vi må gi alt for å legge bak oss inneværende sesong.

Selv om vi ved dette tilfelle skal spille på Geilo, så er det vår hjemmebane og hjemmekampen vi hadde mot Kongsberg i fjor på Geilo, gikk jo greit ;) (vant 5-2) hjemme skal vi ha seier, uansett hvem vi møter.

HFK har funnet formen etter en periode med mye sykdom og skader har vi tatt to strake seiere. Spesielt borteseieren mot Nordstrand forrige helg var sterk. Vi har også fått trent bedre de siste ukene og går optimistisk til verks lørdag mot Oldenborg.


Oppmøte er kl. 1445 på møterommet i Geilohallen. Vi mangler Fredrik Garnås på grunn av tre gule kort og Torleif Rullestad som er i England.

Følgende spillere møter til kamp;
Jarle E Stanes, Linus Hedlund, Sondre Dokken (kap), Kyrre L Sataøen, Jesper Taaje, Pawel Kaczorowski, Markus Thorberg, Kjetil Lien, Chris Magnetun, Stian Bråten, Jonas Bergane, Simen Andreas Renslo, Alfred Scriven, Jonas Rodegård, August Fosse. Anders Mastrup og Ahmed Ahmed. En spiller til vil supplere troppen.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.