18. og 19. mai inviterer Toppfotball Kvinner til Superhelg på Intility Arena.

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 25. Apr 2019

Det betyr at det er mulig å få med seg samtlige lag og spillere i Toppserien på en helg!

Dette er andre året vi arrangerer Superhelgen. Vi vil lage en festhelg hvor vi setter kvinnefotballen på agendaen, og vår ambisjon er at dette skal bli en skikkelig hyllest til jentefotballen.  Vi ønsker at unge jenter skal kunne ha kvinnelige rollemodeller i fotballen. Det er det denne helgen handler om. Det blir et stort uteområde utenfor arenaen med en egen fanzone hvor det vil bli mulig å møte spillerne, ta selfies, få autografer etc. Det blir i tillegg masse aktiviteter for store og små. Lørdag kl. 18.00 viser vi Champions League finalen for kvinner på storskjerm. Her blir det topp stemning, med minst en norsk spiller i finalen!

NRK viser både kampene og det som skjer på uteområdet på direktesendt TV. Det betyr 15 timer kvinnefotball sammenhengende på Statskanalen vår. NRK-Super vil også være tilstede. Men vi håper at alle våre fotballvenner nå hjelper oss med å fylle tribunene på Intility Arena. Spillerne våre drømmer om å spille med liv og røre på tribunen. La oss alle bidra til at drømmene blir oppfylt!

Ta med deg familien din, kjæresten, fotballaget eller klubben! La oss vise at jentefotballen virkelig har fått sin plass idrettsfamilien. OBOS, Norsk Tipping og Coop har sørget for at vi kan skilte med gratis inngang.  Registrer at du kommer, og følg med på informasjon om arrangementet her:
https://www.facebook.com/events/268536464053500/

Eventet har et eget område på hjemmesiden vår hvor det fortløpende blir lagt ut informasjon etterhvert som arrangementet tar form. https://superhelgen.no/  Alt er ikke helt klart ennå, men vi skal kontinuerlig spe på med nyheter frem mot den store helgen.

Bli med og lag fotballfest for jentene våre!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.