HFK KNUSTE VALDRES I FØRSTE RUNDE I JUNIOR NM

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 1. Mai 2015

HFK – Valdres (3-0) 8-0

HFK:1 min. 1-0 Anders Mastrup (Markus Thorberg), 20 min 2-0 Linus Hedlund (Jonas Bergane), 34 min 3-0 Chris Magnetun (Kristian Svenkerud), 47 min 4-0 Jonas Bergane (Alfred Scriven) 53 min 5-0 Magnetun (Adrian Aaserud), 66 min 6-0 Alfred Scriven (Ahmed Ahmed), 69 min 7-0 Adrian Aaserud (Ahmed) og 89 min 8-0 August Fosse (Rizak Isak).

Val:

Gule kort: Linus Hedlund og August Fosse

Cornere: (1-2) 4-3

Sjanser: (6-0) 13-1

Tilskuere: 153

Dommer: Per Wilfred Noste, HBK, AD 1 Emil Huso Opsahl Lillehammer og AD 2 Ole Jonny Ulleberg Skrim IL. Bra gjennomført i en lettdømt kamp.

Lagoppstilling: Kjetil Levorsen, (HB) Mikkel Storeskar(Teodor Brekke 65 min) (MS) Anders Mastrupog Jesper Taaje(August Fosse 30 min) (kap) (VB). Ahmed Ahmed(Def MB) Markus Thorberg(Adrian Aaserud etter 7 min) og Linus Hedlund (Viljar Dahl 55 min) (Off MB). Kristian Svenkerud, Jonas Bergane (Abdirizak Isak 70 min) og Chris Magnetun (Paul Brevig 54 min) (Spiss) Lasse Fjeldstad (Alfred Scriven 45 min). Reserver:

Vi var meget spente på første runde kampen i NM. Det var tid for å bryne oss på Valdres. Siden begge lag var uten noen av sine beste spillere forventet vi et tøft og åpent oppgjør på Hallingmo torsdag kveld foran et stemningsfullt publikum. Den store spenningen uteble, men mye godt HFK varmet godt denne kalde kvelden. Det ble hele 8-0 tilslutt og nå ser vi frem til andre runde. Vi regner med at oppsettet blir klart i midten av neste uke.

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT

HFK var best fra start tilslutt og tok ledelsen allerede etter 1 minutt da Markus Thorberg slo et perfekt frispark på en bestemt Anders Mastrup som headet ballen flott i mål fra ca. 10 meters hold og 1-0. Dessverre måtte Thorberg forlate banen like etter på grunn av en føling med lyskestrekk. Men det var ingen fare, det var klasseforskjell på lagene og anført av en meget god Linus Hedlund på ankeret ble HFK flere nummer for store for Valdres. I det 18 minutt blir Magnetun spilt fri på vår høyre side, men avslutningen alene med keeper ble for løs. Like etter er det Hedlund som dundrer inn 2-0 etter herlig spill, hvor Bergane er meget involvert. 3-0 ble det i det 34 minutt ved Magnetun, her blir Valdres helt utspilt og Kristian Svenkerud finner Magnetun alene på bakre og scorer trygt fra kort hold. Vi har noen sjanser til og går til pause med 3-0.

Vi er ikke helt fornøyd med spillet og mener vi har mye å gå på før andre omgangen. I andre omgang har debutanten Alfred Scriven kommet innpå. Han har trent med oss i store deler av vinteren, men ble ikke spilleklar før mandag. Han har aldri spilt organisert fotball før, men viser at det bor mye fotball i ham. Allerede i det 46 minutt er han på ferde, men Valdres får så vidt avklart til corner. Etter 48 minutter vinner han en hodeduell mot keeperen og Jonas Bergane får en enkel jobb å øke ledelsen til 4-0. I det 53 minutt scorer Chris Magnetun sitt andre mål og HFK sitt femte for dagen. I det 66 min scoret Scriven sitt første mål for HFK og 6-0. I det 69 minutt ble det 7-0 ved Aaserud. Etter den scoringen begynte vi å tulle for mye, så flere scoringer uteble før i det 89 minutt da August Fosse fastsatte sluttresultatet til 8-0 med en fin avdribling og skudd i mål fra 14 meters hold.

Det ble en ok gjennomkjøring og målet med å komme til andre runde er nådd. Vi ser med spenning frem til oppsettet og håper vi får et lag så vi kan komme oss enda en runde videre. Det hadde vært gøy.

Best på HFK var Linus Hedlund, ellers synes vi Ahmed Ahmed, Jonas Bergane og Mikkel storeskar var solide.