Postet av Hallingdal kvinner senior A den 11. Sep 2015

Lier fk damer- Hallingdal fk damer 9-0

Cornere HFK 4, Lier 3

Dommer Finn Rune Karlsen (Mjøndalen)

Vårsesongens kamp mot Lier FK sine damer var en jevn og tett affære som Lier så vitt vant med 2-1 på Hallingmo. Vi hadde derfor forhåpninger om en ny jevn og velspilt kamp mot et Lier lag som er temposterkt og pasningsdyktige.

Men det skulle vise seg at når Lier virkelig hadde dagen, så når vi ikke helt opp til det vi kan.

Lier starter kampen som ventet med høyt press og kjappe overganger. Hfk damene henger greit med helt i starten av kampen og vi kommer til et par halvsjanser de første 5 min. Men dette er dagen da alt stemmer for Lier. Vertene scorer ikke mindre enn seks ganger før pause og har et par virkelig fine scoringer og fint spel til tross for at 6-0 til pause nok var i overkant og flere av målene kommer av personlige feil fra Hfk sin side. Hfk damene er farlig frempå et par ganger i første omgangen uten å kunne redusere ledelsen til Lier damene.

Hfk damene starter andre omgangen mye bedre og starten av omgangen er jevnspilt, men også i denne omgangen straffes vi hardt da vi blir litt «lette» i duellene, samt at vi i enkelte posisjoner og plasserer oss feil. Lier sørger for at Hfk keeper Ida Berg må plukke ut ballen av målet 3 ganger i andre omgangen og. Lier vinner kampen fullt fortjent selv om 9-0 er i overkant mye.

I denne kampen viser Lier hvorfor de leder serien og hvorfor de fortjener opprykk. Vi skal glemme det svake resultatet i dag, men ta med oss de erfaringene vi har gjort og jobbe hardt for å klare 4:de plassen i serien. Neste helg venter Drangedal heime på Hallingmo. Da skal vi revansjere tapet og skuffelsen vi opplevde i Tranby i kveld!