Så fint at du vil være medlem i Hallingdal Fotballklubb!

"Alle idrettslag må ha registrert sine medlemmer i et godkjent elektronisk medlemsregister innen 31.12.2016. Idretten i Norge har bestemt at et felles medlemsregister skulle etableres." - NIF.

Hva koster det å være medlem?

Medlemskontigent: kr 150,- for alle.

Hvem er medlemmer?

Alle som spiller aktivt på lag og/eller representerer Hallingdal FK skal være medlemmer av fotballklubben.

1. Alle som spiller på lag må være medlem av HFK for å være dekket av lagsforsikringen. Kontingenten på kr 150,- faktureres ut i januar.

2. Alle som er tillitsvalgte representanter for Hallingdal FK skal være medlemmer av fotballklubben. Dette fordi tillitsvalgte underskriver papirer på vegne av Hallingdal FK og er derfor Hallingdal FKs representanter i slike sammenhenger. Kun medlemmer av Hallingdal FK har stemmerett i styresaker og årsmøtesaker.

Andre enn aktive spillere og representanter for klubben er også hjertelig velkomne til å bli medlemmer!

Hvordan blir jeg medlem?

1. Gå inn på www.minidrett.no og lag en brukerprofil. Veiledningsvideo fra youtube finner du her https://www.youtube.com/watch?v=rtuud5Gk2Y4&nohtml5=False

2. Etter registrering går du til fanen "medlemskap" og trykker på "finn ny klubb". Søk opp Hallingdal Fotballklubb og marker deretter klubben. Send søknad.

3. Når søknaden er godkjent fra klubbens administrasjon, vil du få tilsendt faktura på kr 150,- på mailadressen du står registrert med.

Hvilke rettigheter har jeg som medlem?

HFKs medlemmer har adgang til og stemmerett på årsmøtet.

Har du spørsmål rundt medlemsregistrering eller trenger hjelp? Kontakt Ingvild Kvåle Myksvoll på mail: hallingdalfotballklubb@gmail.com