Statutter for æresmedlemskap og hederstegn ble vedtatt på årsmøte 31/5-21. 


Utdeling 2021:

Æresmedlemskap - Tove Eggen Lien


"Det er ikke rent lite denne dama har vært med på i disse årene, og klubben har vokst seg større og bredere med stadig flere aktiviteter og prosjekter. Det har, for å nevne noe, blitt etablert toppidrett fotball på VGS, vi har blitt sertifisert NFF Kvalitetsklubb nivå 1, vi har god sportslig kontinuitet, og vi har en trygg og forutsigbar økonomi med mange samarbeidspartnere på laget. 
Foruten forvandlinger i det administrative og styrearbeidet, brenner Tove virkelig for det som foregår på feltet. Tove smiler alltid og sprer alltid godt humør til alle ho møter på og er genuint opptatt av at alle barn, unge og voksne i Hallingdal skal ha et trygt, aktivt og godt fritidstilbud. Dette er ikke bare et idrettstilbud, men et ungdomsbevarende tiltak som rommer så mye mer enn at det bare er en aktivitet. Dette har uten tvil kommet enda sterkere fram underveis i pandemien, og vi ser hvor viktig det er å ha et sted å høre til på fritida. Noen å dele idrettsglede med! Kameratskap! 
Tove har vært med på både opp -og nedturer i HFK, og akkurat nå håper vi at vi snart er ute av en stor og lang nedtur. Vi hører jubelbrusen på Hallingmo der framme, vi kjenner lukta av vaflene fra kiosken, vi kan ane spenningen i magen før kampstart og høre fløyta som går. Snart er vi der! Det må vi bare ha tro på! 
Selv om Tove gir seg som styreleder, er vi så heldige at ho vil være med videre som styremedlem og det er vi veldig glade og takknemlige for. Det er ingen tvil om at denne dama fortjener enorm heder og ære for den innsatsen og utallige timer som er lagt ned for HFK i en årrekke. Det er rett og slett vanskelig å få takket deg nok, men: 
TUSEN, TUSEN TAKK FOR EN FANTASTISK INNSATS SOM STYRELEDER I HFK SIDEN 2012! Du er absolutt enestående! "Se Statutter for æresmedlemskap i Hallingdal Fotballklubb.pdf for å lese gjennom statutter for æresmedlemskap og hederstegn i Hallingdal Fotballklubb.

Levert av IdrettenOnline