Borteseier mot Stoppen for J17

Postet av Sven Gøran Bråthen den 5. Sep 2022

Stoppen SK - Hallingdal FK J17 2-5 (1-4)

i tredje kamp i kretsens pokal fikk vi endelig ordentlig motstand. Kampen ble spilt på ei herlig gressbane i Lier og alt lå til rette for toppkamp. Fra start bølget kampen fram og tilbake men med et lite overtak til Stoppen. Vår stoppertrio hadde imidlertid full kontroll sammen med keeper. Men etter 6-7 minutter begynte våre å ta over og presse motstander bakover. Vi tok ledelsen på heading fra Majorn etter en av Filippas mange veldig gode hjørnespark. Men glemte oss litt bort etterpå, tapte et par dueller også satt den bak oss og like langt. Men så skjedde det mye og fort. Vi bombarderte Stoppenmålet (og området rundt) i en periode og tok på nytt ledelsen etter fantastisk jobbing ved hjørneflagget av Marie. Hun slår hardt og flatt inn der Milla har rykket seg fri og plasserer ballen elegant i lengste hjørnet. 3 minutter ny corner og hele Lier skjelver...... Denne er Hanne som kriger inn med kroppen. I denne perioden av kampen er vi veldig gode og nok svært plagsomme for Stoppenfolk både på og rundt banen...Det ble i perioder hett også på sidelinja. Så i det 30. minutt skjer det som skal skje. Vi spiller opp på sentral midtbane, et lite trekantspill utpå høgre side, deretter slår Ingeborg hardt inn til Milla etter bakken på ca 20 meter. Hun tar et 2 touch og limer den i motsatt kryss. Etter dette roer vi oss ned og det er roligere inn mot pause.

2. omgang er langt roligere resultatmessig, men det er nok av sjanser begge veger, der jeg helt nøytralt vil si at vi har de største. Takket være et litt nølete dommer blir det også i perioder unødvendig røft spill. Det er lov å blåse et frispark i ny og ne når det er jenter som står på for lagene sine og det dyttes, holdes og smeller såpass. Målene i 2. omgang kom etter 52 minutter på et langskudd fra Stoppen, hardt og nedi kroken. Vårt mål kom etter en av de mange gangene vi kommer inn bakom Stoppen sine forsvarere i omgangen. Denne gangen ved Milla som etter å fått kontroll på ballen slår den inn til Majorn på fart inn i feltet. Bredside rett i mål etter et herlig angrep. Resultatet på kampen gjenspeiler vel slik kampen så ut. Vi var litt bedre enn Stoppen i de fleste deler av kampen. Og alle våre får mer enn godkjent i dag. Det er også morro å se at hvis en ikke har innbyttere så er det ingen som maser om å få bytte, men jobber gjennom hele kampen. Dagens halling var vanskeliog i dag ettersom det var så mange som virkelig var påskrudd, men Hanne må få en ekstra en. Full kontroll bakover samtidig som hun scorer og er en stor trussel på alle offensive dødballer.