UTTAK LØRDAGENS KAMP MOT DRAFN B OG RØA A +SOMMERFEST

Postet av Hallingdal menn senior A den 25. Jun 2015

Det kommer mer info i morgen og troppen blir også supplert.

Det kommer også mer info om sommeravslutningen.

UTTAK A KAMP MOT RØA

I vårsesongens siste kamp er det Røa som kommer på besøk. Røa ligger pr dags dato 7 poeng foran oss på tabellen. De ligger 5 plass, men med bare fire poeng fra opprykk. Vi har godt håp om å stikke kjepper i hjula for dem hjemme på Gol. Vi har lyst til å avslutte vårsesongen på best mulig måte. Vi har gjennomført en uke med gode treninger med godt trøkk, så vi stiller til kamp med en god porsjon selvtillit.

Oppmøte på klasserommet kl. 1445.

Følgende spillere er foreløpig tatt ut;

Jarle E Stanes, Tord Magnus Fagermo, Linus Hedlund, Sondre Dokken (kap), Kyrre L Sataøen, Fredrik Garnås, Markus Thorberg, Kjetil Lien, Stian Bråten, Jonas Bergane, Simen Andreas Renslo, Alfred Scriven, Christian Nesselqvist, Jesper Taaje og Ahmed Ahmed.
Troppen suppleres med Mikkel Storeskar, Birk Stian Bjerkrheim og Paul Brevig. De joiner troppen etter B- kampen

UTTAK B KAMP MOT DRAFN

Oppmøte på klasserommet kl. 1215

Disse mønstrer fokusert kl 12.15 på idrettsklasserommet på Gol vgs: (husk at det er bedre med burger og pølse med tre poeng: Karl Fredrik Sjølie Anders Golberg Brenno, Håvard Gåsterud, Birk Stian Bjerkrheim , Adrian Aaserud, Joachim Havikhagen, Paul Brevig, Ole Ole Cato Stubberud Haugen, Jonas Tollefsen Rodegård, Blazej Jankowski, August Fosse, Mikkel Storeskar, Abdikaafi Ahmed, Tord Fagermo, Marius Lerberg og Kjell Kjell Sung. Supersub Karol K. Sen møter også!

SOMMERFEST

Etter kampen legger vi opp til en liten sommeravslutning uten det helt store programmet. Men fint om alle spillere, ledere og trenere i HFK som er igjen i dalen (gjelder både dame og herrespillere) kommer. HFK står for litt mat i form av hamburger og pølser, hvis du ønsker noe utover det tar du med selv. Chris fyrer opp og styrer grillen. Drikke ordner dere også selv, men vi har noe brus og Litago.
Vi driver på en god time etter A- kampen, så får man se hvor kvelden leder dere videre.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.