SOLID KAMP AV HFK OG NY HJEMMESEIER

Postet av Hallingdal menn senior A den 27. Sep 2015

HFK – Nordstrand(2-0) 2-0

HFK:26 min 1-0 Jonas Bergane (ingen) og 31 min 2-0 Sondre Dokken (Markus Thorberg)

Tilskuere: 96

Dommer: Ole Jonny Ulleberg, Skrim IL, AD 1 Hans Egil Drolsum, Vikersun IF og AD 2 Raul Maniquez, Høvik IF. Dømte meget bra i en lettdømt kamp.

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Christian Nesselqvist (kap) (MS) Jesper Taaje og sondre Hole Dokken (VB) Linus Hedlund (mikkel Storeskar 69 min) Def MB) Kyrre Sataøenog Simen Renslo (Off MB). Jonas Bergane, Markus Thorberg og Pawel (Stian Bråten 82 min) (Spiss) Alfred Scriven (Chris Magnetun 90 min) Reserver: Ahmed Ahmed, August Fosse, Anders Mastrup og Tord Magnus Fagermo

HFK gjennomførte en meget solid kamp og burde ut i fra spill og sjanser vunnet litt mer. Med seier her betyr det at plassen i neste års tredjedivisjon så å si er sikret, da er sesongens første mål i boks. Neste nå er å kapre 6 plassen, vi er pr dags dato et poeng bak Nordstrand. Men med mange lag hakk i hæl.

KAMPREFERAT

HFK åpnet meget bra og allerede etter 3 minutter kunne HFK tatt ledelsen. Et godt og aggressivt press ender opp med at Alfred Scriven tar ballen fra eks Adeccoliga spiller Prince og fosser igjennom alene mot keeper. Avslutningen var også god men Nordstrands beste spiller keeper Rune Østgård fikk avverget til corner. Etter den sjansen styrer HFK det meste og NIF kommer sjeldent over midten. Selv om de store sjansene uteblir er det ikke ufortjent at HFK tar ledelsen etter 26 minutter. Et sleivspark i NIF forsvaret sender Jonas Bergane alene med keeper og han gjør ingen feil 1-0. Bare noen minutter etter dobler HFK ledelsen ved kaptein Dokken. En litt heldig scoring, Thorberg slo til Dokken som hælflikket ballen mot mål. En litt forfjamset keeper somlet ballen i mål og 2-0. I det 35 minutt kunne HFK økt til 3-0, et kjempeangrep som ender opp i at Simen får ballen inne i 16 meteren. Men skuddet curles like utenfor. 2-0 ledelsen sto seg til pause og HFK var godt fornøyd med det. NIF skuffet stort i første omgang og HFK var klar for en tøffere andreomgang.

Men andre omgangen blir forholdsvis lik først, men med et enda klarere overtak av HFK. NIF var sjelden på visit på HFK sin banehalvdel og HFK hadde god kontroll. I det 57 minutt vinner Thorberg ballen høyt oppe og får sendt avgårde et godt skudd som keeperen så vidt får fistet over til corner. I det 75 kommer NIF på en sjeldent besøk og avslutningen fra skrått hold fra 8 meters hold setter keeper Stanes på sin første virkelig prøve i kampen. Men det løste han lett. Minuttet etter setter Thorberg opp Scriven alene igjennom, et litt dårlig førstetouch gjør at han kommer noe tett på keeperen i avslutningen. Keeperen redder og det gjør han også på returen som han får avverget til corner. På corneren får Scriven som spilte en av sine beste kamper i HFK nesten puttet ballen i mål. Det førte til ny corner. Denne gang er Dokken cm fra å øke ledelsen for HFK, men det vil seg ikke. I det 82 minutt har Thorberg en meget stor sjanse, men avslutningen går i stanga. I sluttminuttene kommer Chris Magnetun på banen, det er meget gledelig både for ham og oss at han endelig er klar igjen etter 3 mnd uten A-lags fotball. Kampen ebber ut med 2-0 seier til HFK. Meget fortjent.

HFK ligger nå på 7 plass et poeng bak Nordstrand på 6 plass. Vi skal kline til i de siste fire kampene for å knipe 6 plassen, noe som hadde vært ekstremt bra i vår debutsesong i 3 divisjon.

Neste kamp er nå borte mot Oldenborg førstkommende lørdag kl. 1600 på Tørteberg kunstgress.

Best på HFK på et solid HFK lag Sondre Dokken, Markus Thorberg, Jonas Bergane og Alfred Scriven. Jeg synes også Jesper Taaje spilte en god kamp, spesielt med tanke på at han av enkelte motspillere blir vurdert som divisjonens klart dårligste midtstopper. ;)