Vi har signert utstyrsavtale med Macron!

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 5. Nov 2020

Samarbeid med Macron

Vi er veldig glade for å kunne fortelle at vi har inngått en avtale over 5 år med utstyrsleverandøren Macron. 

Det har vært en grundig prosess i styret der vi har hentet inn og vurdert flere forskjellige tilbud. Etter en totalvurdering med blant annet priser, levering og service som prioriterte faktorer for oss, ble valget Macron med Skandinaviske Sportsimport AS som distributør av dette merket i Norge.

Vi har sett gjennom en del kolleksjoner og er på god veg til å lande klespakken våre medlemmer blir tilbudt kommende sesong. Det ser veldig bra ut, og vi gleder oss til å kunne invitere til klubbkveld for prøving av tøyet om ikke altfor lenge. Vi er sikre på at alle kommer til å bli veldig fornøyde!

Takk til Macron og nasjonal salgsleder, Orvar Methlie, for god dialog og oppfølging. Vi gleder oss til samarbeidet!Signering av avtalen. Nasjonal salgsleder, Orvar Methlie, og vår styreleder, Tove Eggen Lien.Orvar Metlie i Macron og vår styreleder, Tove Eggen Lien, signerer avtalen. 


Om Macron fra deres hjemmeside:

"Skandinaviske Sportsimport AS er via våre lokale forhandlere og samarbeidspartnere, eksklusiv distributør av Macron i Norge. Siden 2009 har vi revolusjonert klubbmarkedet i Norge. Ved å levere direkte til idrettslag, på rett tid med høy servicegrad har vi hatt en spennende utvikling i Norge.

Vi er klubbleverandøren uten fordyrende mellomledd og med korte beslutningsveier. Macron har spesialisert seg på levering av klubbutstyr til alle typer idrettslag, forbund, foreninger og bedrifter i hele landet. "


0 Kommentar

Årets fotballfest er utsatt!

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 3. Nov 2020

Etter nøye vurderinger i styret, rådføring med smitteverngruppen i Gol og dagens smittesituasjon både lokalt og nasjonalt har vi besluttet å utsette årets fotballfest til etter nyttår. Vi ville hatt deltakere fra hele Hallingdal og i forskjellige alderssegment, så ansvaret er stort og konsekvensene potensielt store ved et eventuelt smitteutbrudd.  
Vi krysser fingrene for at situasjonen ser bedre ut på nyåret og vil legge opp til et tilsvarende arrangement som et kick-off før sesongen 2021. Så fort situasjonen er helt under kontroll lokalt vil vi sette dato for en lagvis avslutning nå før jul med pizza m.m., slik at vi får en god avslutning på sesongen selv om det ikke blir så offisielt som fotballfesten pleier å være. 
Vi tar ikke lett på avlysningen, men vi må alle bidra i denne dugnaden. 0 Kommentar

Kampreferat Sandefjord - Hallingdal, 2.div kvinner

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 20. Mai 2019

Sandefjord - HFK (2-0) 4-1

Lagoppstilling:  Lillian Holden (HB) Thea Fosshagen ( Thea Pretorius 15 min) (MS) Pia M. Majormoen og Svanhild Stave (VB) Mia Mikkelsplass Green (Def MB) Vårin Stave og Marthe Botten (Off MB). Ida Livgård Jensen (Angrep)Maria Paulsen ( Gro Torsteinsrud 25 min ) Kristine Bekkestad, Frida Strendo 

KAMPREFERAT

Sandefjord lagde en fantastisk ramme rundt vår bortekamp på Komplett Arena lørdag 11/5.

Fullt så hyggelige var de ikke da kampen startet, de presset oss lave og satte et voldsomt trykk på oss fra start av.

Etter et kvarters spill  puttet de etter hjørnespark. Mange dueller i feltet ble fulgt opp av en dårlig avklaring fra oss og de går opp i 1-0. I den situasjonen burde vår gode keeper Lillian hatt et frispark da hun ble sperret av men dommeren lot det gå.

Etter en halvtime fikk vi vår første sjanse da Ida drar seg rundt på kant og slår 45 gr ut igjen men avslutningen gikk dessverre over. 

Rett før pause får Sandefjord frispark fra siden. Et godt slått frispark men forferdelig markering gjør at Sandefjordspilleren helt upresset header inn 2-0.

Etter pause starter HFK veldig friskt og reduserer til 2-1 etter tre min. Denne gangen er det Kristine som drar seg rundt og spiller 45 gr ut til Maria som vinner duellen og styrer ballen i mål. Vi er gode denne perioden og Frida treffer innsiden av stolpen etter en god avslutning. Vi er også nære på etter en heading fra Ida fra hjørnespark.

Men som ofte før så får vi ikke uttelling og de gjør 3-1 i det 56. min etter en god prestasjon av spissen deres.

Vi fortsetter å skape sjanser og Kristine har to gode muligheter i det 63. og 64. min.

Kampen blir punktert i det 80. minutt da de slår et frispark fra hjørnet av 16 m rett i mål.


En ok gjennomført kamp av HFK mot et bra Sandefjord lag som nok vil kjempe blant topp tre denne sesongen.

HFK sin beste spiller ble Svanhild Marie Stave som gjorde en god kamp i midtforsvaret.


0 Kommentar

Magasinet Breddefotball

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 6. Mai 2019

Her kan du lese magasinet Breddefotball nr. 1 i 2019.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline