VERA MAGNUSSEN VALGT SOM NY STYRELEDER OG TOVE EGGEN LIEN FIKK UTDELT KLUBBENS FØRSTE ÆRESMEDLEMSKAP

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 7. Jun 2021

VERA MAGNUSSEN VALGT SOM NY STYRELEDER OG TOVE EGGEN LIEN FIKK UTDELT KLUBBENS FØRSTE ÆRESMEDLEMSKAP
I går ble det gjennomført årsmøte i Hallingdal Fotballklubb. Det ble et noe annerledes og lengre årsmøte enn vanlig, da vi hadde flere innkomne saker som skapte stort engasjement i tillegg til vanlige årsmøtesaker. Tove Eggen Lien takket av som styreleder etter å ha sittet med vervet siden 2012, men blir heldigvis med videre som styremedlem. Det ble som en av sakene vedtatt statutter for æresmedlemskap og hederstegn, noe vi har tenkt på å få på plass i lang tid. Det passet svært godt at vi kunne vedta dette, og samtidig utdele det første æresmedlemskapet til nettopp Tove. Tove har utført fremragende og fortjenestefullt arbeid for klubben og hallingfotballen gjennom mange år og har hatt enorm betydning for klubbens utvikling det siste tiåret. Ho har uten tvil også betydd svært mye for miljøet, samholdet og trivselen i hele klubben, både i styret og for medlemmene våre.
Det er ingen selvfølge med gode overganger når de viktigste vervene byttes ut, men valget i går sørger for en svært god kontinuitet. Styremedlem Vera Magnussen ble enstemmig valgt som styreleder, og har allerede fremstått som en svært engasjert og dyktig dame! Vi gleder oss til å jobbe videre for fotballinteresserte barn, unge og voksne i Hallingdal! 

0 Kommentar

Macron vårkampanje i klubbshop!

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 20. Apr 2021

Vårkampanje!

Macron gjennomfører nå en nasjonal vårkampanje, med ekstra gode tilbud til klubbmedlemmene på nett! 


Kampanjeperioden vil være fra 16. april til 15. mai, og tilbudene vil være:

  • 35 % rabatt på alle varer i klubbshop (ikke supporterartikler),

(Medlemmene får høyere rabatt på klubbpakkene)

  • Attraktive kampanjeprodukter med 55-60% rabatt


Trykk deg inn på klubbshopen vår og bestill varene du trenger og blir klar til sesongstart!

Husk! Du må registrere deg i klubbshopen (opprette bruker) for at tilbudsprisene skal bli synlige.

Trykk her for å lese kampanjeskrivet fra Macron.

¨¨


0 Kommentar

Utsatt årsmøte i Hallingdal FK

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 16. Mar 2021

Styret har valgt å utsette årsmøte i Hallingdal Fotballklubb som skulle vært avholdt 22/3. Ny innkalling vil bli kunngjort når vi har fått sett an situasjonen litt.


0 Kommentar

Vi har fått ny logo!

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 15. Feb 2021

Endelig er den her!
Draktene våre: Hvite hjemmedrakter og antrasittgrå bortedrakter!

OBS: Kun til illustrasjon. Det skal på mer reklame og det blir gjort korrektur av hver enkelt logo.

0 Kommentar

Vi har signert utstyrsavtale med Macron!

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 5. Nov 2020

Samarbeid med Macron

Vi er veldig glade for å kunne fortelle at vi har inngått en avtale over 5 år med utstyrsleverandøren Macron. 

Det har vært en grundig prosess i styret der vi har hentet inn og vurdert flere forskjellige tilbud. Etter en totalvurdering med blant annet priser, levering og service som prioriterte faktorer for oss, ble valget Macron med Skandinaviske Sportsimport AS som distributør av dette merket i Norge.

Vi har sett gjennom en del kolleksjoner og er på god veg til å lande klespakken våre medlemmer blir tilbudt kommende sesong. Det ser veldig bra ut, og vi gleder oss til å kunne invitere til klubbkveld for prøving av tøyet om ikke altfor lenge. Vi er sikre på at alle kommer til å bli veldig fornøyde!

Takk til Macron og nasjonal salgsleder, Orvar Methlie, for god dialog og oppfølging. Vi gleder oss til samarbeidet!Signering av avtalen. Nasjonal salgsleder, Orvar Methlie, og vår styreleder, Tove Eggen Lien.Orvar Metlie i Macron og vår styreleder, Tove Eggen Lien, signerer avtalen. 


Om Macron fra deres hjemmeside:

"Skandinaviske Sportsimport AS er via våre lokale forhandlere og samarbeidspartnere, eksklusiv distributør av Macron i Norge. Siden 2009 har vi revolusjonert klubbmarkedet i Norge. Ved å levere direkte til idrettslag, på rett tid med høy servicegrad har vi hatt en spennende utvikling i Norge.

Vi er klubbleverandøren uten fordyrende mellomledd og med korte beslutningsveier. Macron har spesialisert seg på levering av klubbutstyr til alle typer idrettslag, forbund, foreninger og bedrifter i hele landet. "


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline