UTTAK VALDRES BORTE 16 MAI 2016

Postet av Hallingdal menn senior A den 13. Mai 2016

HFK er klar til årets kamp, dette er sånne kamper vi gleder oss til og ser frem til å spille.

Vi skal ofre alt for å få revansje fra i fjor mot storfavoritten Valdres. Vi håper på mye folk og en flott ramme rundt kampen. Ikke mange sånne kamper vi har i løpet av et år. Dette blir gøy!!

Etter en noe trøblete vinter og vår med varierende treningsforhold og mange ute med skader og sykdom begynner ting å stabilisere seg igjen for oss. Vi har vært i en positiv utvikling den siste tiden og skal ta med oss denne god følelsen inn i kampen på fotballens nasjonaldag.

Alle møter på skyss stasjonen senest kl. 1330. Vi tar en liten prat der først før vi reiser samlet over. Det blir biler, satser på at mange kan kjøre.

Keepere: Jarle E Stanes og Eivind Torpe Rullestad

Utespillere: Mikkel Storeskar, Sondre Dokken (kap), Erlend Dokken, Pawel Kaczorowski, Linus Hedlund, Kyrre Sataøen, Ahmed og Kafi Ahmed, Simen Renslo, Jonas Bergane, Jesper Taaje, Steffen Haugstad, Fredrik Røkkum, Paul Brevig, Anders Mastrup, Vebjørn Brusletten og Tobias Grangård.

Vi mangler Markus Thorberg (karantene), August Fosse (syk) og Alfred Scriven (korsbånd). Vi venter også med uttak av spennende Mohammed som vi tror skal bli en fin tilvekst i HFK - Han trenger noen uker til for å komme i slag til å spille 3 divisjon, men da tror jeg han blir en spennende spille for oss!!

Se link for info på siden til Valdres http://valdresfk.no/nyheter/2016/5/klart-for-aaret...


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.