UTTAK TIL LØRDAGENS A - KAMP

Postet av Hallingdal menn senior A den 14. Apr 2016

Lørdag kommer det et nytt bekjentskap på besøk til Hallingmo DBC Arena og HFK. Det er alltid gøy med nye lag og vi ser frem til dette oppgjøret. Vi tror det blir et jevnt og tøft oppgjør mot et lag som er forventet å ligge i samme område som oss på tabellen. Så hvis vi mener alvor med tanke på å holde oss i årets tredjedivisjon bør vi jobbe knallhardt for å skaffe oss tre poeng. Vi håper på mye folk på kampen og at russen greier å skape litt ekstra stemning.

Hauerseter vant 2-1 hjemme på mandag mot seriefavoritten LSK 2, mens vi vant 2-1 borte mot Årdal.

Vi har fortsatt en del ute med skader og karantener, men skal nok greie å stable et ungt, energisk og slagkraftig lag på beina, som skal gi Hauerseter kamp om poengene.

I kampen om årets DBC spiller så har Jesper Taaje og Jonas Bergane et napp hver i DBC sin bestemannspris.

Minner også om damekampen kl.1300 mot Holmestrand/Teie - Vi går for dagens dobbel.


Følgende spillere møter kl. 1445 på idrettsklasserommet. Det er veldig viktig at dere har riktig utstyr til kampen.

Keepere: Jarle Elvesveen Stanes og Tord Magnus Fagermo (keepertrener)

Utespillere: Mikkel Storeskar, Sondre Hole Dokken (kap), Pawel Kaczorowski, Linus Hedlund, Markus Thorberg, Kyrre Lerøy Sataøen, Jørgen Hesla Berget, Jonas Bergane, Ahmed Ahmed, Jesper Taaje, August Fosse, Paul Ove Brevig, Christian Nesselqvist, Lasse Moen, Magnus Magnetun Bekken, Vebjørn Brusletten og Anders Mastrup.


Ute: Erlend Dokken (karantene), Simen Renslo, Alfred Scriven, Kristian Svenkerud og Tobias Grangård (alle ute med skader)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.