TEMAKVELD 6 FEBRUAR 2016

Postet av Hallingdal menn senior A den 11. Feb 2016

Mandag gjennomførte vi en meget vellykket temakveld på Gol vgs. 2 KS hadde lagd god lasagne i samarbeid med de to dyktige lærerne Wenche Ulsaker og Martha Nistad, som også bidro med å få maten på plass i tide så sultne ungdom fikk dempet hungeren.


Etter maten hadde tre av våre flotte sponsorer et innlegg om hva de jobber med, i tillegg presenterte de ulike utdanningsveier og jobb muligheter, som var av stor interesse for flere av den 60 personers store gruppe. Alle invitert de som var spesielt interessert i å høre mer om å ta kontakt via Jansen eller Ingvild. Vi i HFK har som uttalt mål at vi ønsker at folk flytter tilbake til Hallingdal etter endt utdanning. Derfor er det viktig at vi i HFK støtter opp om våre sponsorer som da kan fortsette det gode arbeidet de gjør i dalen og kanskje være grunnen til at våre ungdom flytter tilbake igjen i en senere fase i livet. Gjerne som fotballspiller, med familie og mange barn ;)

DBC Staffan og Marte

USTEKVEIKJA SivSPAREBANKEN 1


Etter delen med sponsorene fikk vi besøk av Kjell Torstein Hagen, som fanget ungdommens interesse, mens han fortalte om sitt liv. Det var mye rørende og trist han kom med. Men heldigvis har det gått bra med Kjell Torstein. Mye takket være REMA 1000 som hjalp han i en kritisk periode, i tillegg til god støtte fra mor. Det er små marginer her i livet og hovedmålet med innlegget er at man kan bruke hverandre som gode lagspillere også utenfor banen. Samt at vi følger litt med de som har det vanskelig og varsler hvis noen sliter til de rette instansene. Kjell Torstein følte også at det virket som samfunnet og skolen har flere hjelpemidler nå enn det var da han vokste opp. Vi i HFK håper vi skal være sterke og tøffe og klare til å bidra med å hjelpe våre lagkamerater, men også andre som sliter.
Gøran OG MOT


Vi har MOT på ryggen på spilledraktene vår. Verdiene i HFK og MOT sammenfaller og er en nyttig samarbeidspartner. Gøran er Gol IL, Gol U skole og HFK sin kontaktperson. Han fortalte litt om grunnverdiene, selv om det er godt kjent for de fleste er det viktig å repetere.


Jansen bablet i vei


Jansen gikk igjennom punktene om verdier som er nedfelt i sportsplanen. Det er et klart mål at i tillegg til god sportslig utvikling så skal HFK være med på å utvikle gode mennesker og gi ungdommen i HFK et bredt og godt verdiplattform som skal gi dem et godt grunnlag for utfordringer som står foran dem her i livet.


I tillegg til dette ble det gått igjennom en informasjon og delt ut kontrakter i forhold til treningsleiren.

Vi føler dette ble en vellykket og viktig temakveld og at vi garantert kommer til å gjennomføre flere sånne kvelder.


Ref

Jansen


Foto Henrik Kinnebergbråten flott at Henrik stiller opp og tar bilder. Det setter vi pris på!!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.