INGVILD KVÅLE MYKSVOLL NY DAGLIG LEDER I HALLINGDAL FOTBALLKLUBB

Postet av Hallingdal menn senior A den 13. Jan 2016

Det er ikke ofte HFK skryter av sine signeringer, men nå håper vi at vi har gjort et kupp. Ingvild som mange kjenner fra damelaget og IFO har fra januar blitt ansatt som daglig leder i HFK. Hun skal jobbe 40 % som daglig leder og 40 % på IFO i tillegg til studier.

Vi er helt sikre på at vi har gjort en fantastisk ansettelse og ser frem til et godt samarbeid i årene som kommer. Samtidig må vi berømme og takke Arve Rustberggard for å være dedikert i jobben som daglig leder i 2015. Han jobbet med et stort hjerte for HFK. Men siden det ble vanskelig å kombinere jobben i Gol IL og HFK, valgte han å trekke seg mer tilbake etter 2015. Dette skjer da samtidig med økt ansvar i Gol IL. Vi vil takke Arve for en meget god jobb i HFK, men han skal også i fremtiden bistå og fungere som en slags mentor for Ingvild. Noe vi setter stor pris på.

Vi leide sekretærtjenester i Nesbyen IL i 20113/14 og Gol i 2015. Begge klubbene har vært med på å gjøre HFK til en mer profesjonell klubb og forberedt oss på en forhåpentligvis suksessfull fremtid. Selv om de har vært til god hjelp er vi veldig glad for å endelig stå på egne bein, det blir en stor overgang og utfordring, men samtidig veldig bra for oss som klubb. Vi har troen på at Ingvild vil ta HFK noen steg videre og at hun kommer til styrke det administrative ytterligere.

Hun blir som alle andre som jobber i HFK tilgjengelig 24/7, MEN skal i utgangspunktet har kontortid som daglig leder mandag, tirsdag og torsdag kl. 0800-1300. Hun har følgende kontaktinfo hallingdalfotballklubb@gmail.com og tlf 90848386.


På vegne av Hallingdal FK

JansenBilde er tatt av Hallingdølens Mona N. Stensvold i forbindelse med intervju av Ingvild Kvåle Myksvoll i 2015.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.