UTTAK LØRDAGENS A KAMP HJEMME MOT OSLO CITY KL 1600 PÅ GOL

Postet av Hallingdal menn senior A den 28. Aug 2015

Lørdag kl. 1600 kommer Oslo City på besøk til oss på Gol. Etter en god trening på torsdag er vi veldig sugne til å gi alt mot dem på lørdag. Vi er veldig klare for å revansjere det stygge tapet borte mot dem i vår (2-5) hvor vi ble tatt skikkelig på senga i første omgang.

Litt vanskelig å si hvem de kommer med siden de har variert laget kraftig fra kamp til kamp, men uansett blir det et ballsikkert lag. Vi kommer til å gå hardt ut fra start og skal ta dem på godt gammeldags Hallingtrøkk.


Følgende spillere møter kl. 1445 i klasserommet; Vi mangler Markus Thorberg med karantene og Chris Magnetun(skade, men kan bli klar til Valdreskampen)

Jarle E Stanes, Tord Magnus Fagermo, Sondre Dokken (kap), Fredrik Garnås, Simen Andreas Renslo, Christian Nesselqvist, Blazej Jankowski, Stian Bråten, Abdikafi Ahmed, Pawel Kazorowski, Jesper Taaje, Linus Hedlund, Alfred Scriven, Joachim Havikhagen, Ahmed Ahmed, Kyrre Sataøen, Mikkel Storeskar og Jonas Bergane. Hospitant som møter med klær og tar plass i troppen ved forfall, vi har et par usikre kort. Kristian Svenkerud
Jansen

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.