NORWAY CUP INFO 2015

Postet av Hallingdal menn senior A den 21. Jun 2015

Vi har ikke så mye informasjon å komme med enda, men vi ser for oss å starte oppkjøringen torsdag 16 juli. Det kan være vanskelig for mange. Men mandag 20 juli bør alle være klare. Vi trener og spiller treningskamper mandag til og med torsdag. kan bli kamp mot Karanba. Øktene vil bli på Nesbyen og Gol.

Vi kommer ikke til å dele opp i staller før den uken, vi ser an hvilken form dere kommer i m.m inndelingen blir gjort som på samme måte som i fjor.

Dere kan sende romønske til oss innen 25 juni, MEN det er ikke sikkert vi får oppfylt alle ønsker.

Følgende spillere har meldt seg på og er klare, NB fortsatt har noen ikke betalt og de blir strøket fortløpende!!. Jørund og Jansen leder lag 1 se link til oppsett http://norwaycup.no/Kamper-2015/#?matchClass=99461... Her har Modum gått ut og Os 3 kommet inn siden sist. Stian og Pawel leder lag 2, se link der har det blitt noen små endringer i forhold til det første oppsettet som kom ut http://norwaycup.no/Kamper-2015/#?matchClass=99461...
Are Fosse blir med som lagleder for begge lag.

Keepere
Tord og Erlend
Thi mangler innbetaling men er meldt på

Utespillere
Jesper, Markus, Torbjørn, Tobias, Anders, Henrik Sø, Bjørn, Sondre, Gjermund, Andres, Mikkel, Jan Åge, Simen B, Simen M, Steffen, Frits, Alfred, Birk, August, Simen S, Håvard, Kristian, Teodor, Idar, Willhelm, Jonas B. Mangler innbetaling på følgende; Abdikafi, Ahmed, Chris, Henrik Jor, Lasse, Linus og Adrian. Noen av dere sistnevnte har nettopp fått (ny) faktura, men gjør opp så kjapt som mulig.Info om transport m.m kommer senere. Vi skal bo på Thon hotell Ullevål, sammen med damelaget.

Det står mye generell info på Norwaycup.no

Trenerne


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.