Datert 20/11/2020

Hei!

På førstkommende tirsdag (24/11) arrangerer vi trening for gutter født 07-10 (11) kl. 1800-2000 i samfunnshuset på Gol. Anders Mastrup og Eirik Thorberg er hovedledere for økta. Vi jobber med å få til økter framover for alle, men pga. ferieavvikling m.m. blir det kun for denne aldersgruppen kommende uke. Vi håper på bedre påmelding generelt i alle klasser, så blir det veldig artig å få samla mange igjen til trening.

For påmelding: Last ned appen Spond, lag bruker, meld barna på her og velg gruppen HFK-akademiet. Dere får tilgang inn i gruppen så fort vi har godkjent medlemsskapet.

Ved at alle som skal delta ligger inne i Spond har vi til enhver tid kontroll på hvor mange som kommer til hver økt og info om dem mht. registrering og ev. smittesporing.

Den 24/10 besluttet vi å avlyse det annonserte opplegget, så prisen er justert ned til maks kr 50,- pr. deltaker i perioden fram til jul dersom det skulle bli en eller flere økter. Les mer under.

Vel møtt!

Beskjed datert: 24/10/2020.
Smittesituasjonen har utsatt oppstarten til sesongens HFK-akademi, og med lokale utbrudd og nye nasjonale innstramminger går vi en usikker tid i møte. I tillegg til smittesituasjonen, er det faktorer som hallkapasitet/tilgang pga. Covid-19 samt føre og vær som kan stikke kjepper i hjulene på øktene fram mot jul. En ekstra utfordring for oss er at deltakerne kommer fra alle kommunene i Hallingdal og da må vi være ekstra nøye. Hvor mange økter vi får gjennomført som normalt er derfor svært vanskelig å si noe om pr. i dag.

Vi har derfor besluttet å avlyse det annonserte opplegget for akademiet frem til jul, MEN vi vil invitere til enkeltøkter så fort det vil være gjennomførbart. Vi har videre bestemt at dersom vi får arrangert én økt eller mer vil vi belaste de som deltar kun for minstekrav til medlemskontingent, altså maks kr 50,-i perioden frem til jul. Skulle det ikke bli noen økter eller noen av dere av ulike årsaker ikke får/vil delta, blir dere selvfølgelig heller ikke belastet. Vi håper flere melder seg på og presiserer at påmeldingen er helt uforpliktende.

Vi oppfordrer derfor alle til å melde seg inn i Spond som de ville gjort ellers og følge med der. Der blir dere varslet direkte dersom vi arrangerer økter og/eller de bli avlyst, og i tillegg får vi i HFK en oversikt over hvor mange som er aktuelle for hver trening. Blir det økter må vi registrere opplysninger på deltakerne, og hvis de ligger inne i Spond har vi automatisk oversikt.
Last ned appen Spond, lag bruker, meld barna på her og velg gruppen "HFK-akademiet".

Dere får tilgang inn i gruppen så fort vi har godkjent medlemsskapet.

Dette er en svært krevende situasjon og vi håper på forståelse på endringen i opplegget som blir gjort.

Trenger du veiledning i å bruke Spond? Trykk her. Har du spørsmål om påmelding/Spond tar du kontakt med Ingvild Kvåle Myksvoll på hallingdalfotballklubb@gmail.com/90848386 og har du spørsmål om sport/opplegg tar du kontakt med Jan-Eirik Thorberg på jthorberg@hotmail.com/90053225.