(Last ned fullstendig infoskriv her)

HFK-AKADEMIET ETTER NYTTÅR – 2019

Praktisk info:

Alle øktene blir søndager inne/ute på Gol og starter kl. 17.00 og avslutter kl. 19.00. Det kan bli endringer i treningstider inne, da hallkapasitet og bruk er en kabal flere enn HFK er en del av. Vi prøver å holde tidene så stabile som mulig, og vil varsle i god tid ved endringer.

All kommunikasjon ut fra HFK vil foregå på facebookgruppene «Sone Hallingdal Jenter» og «Satellitt Hallingdal gutter». Bli medlem der så fort dere har meldt dere på akademiet. Her kommer altså alle beskjeder, f.eks. når det er økter inne og ute, men også hvis dere må melde forfall til oss. HFK-akademiet har ingen uttak fra moderklubbene til sone/satellitt, slik som klubbene ellers i Buskerud har. Alle jenter og gutter født 07-04 er velkomne til å delta. Kull 2003 har egen hospiteringsløsning inn på HFKs ordinære lag.

Husk drikkeflaske, leggskinn og skift til etter økten i tillegg til vanlig fotballtøy. Påmelding på superinvite.no. Trykk her for påmelding.

Pris: Kr 1600,- for alle. Utgiftene for oss har dessverre økt noe etter vi ble en del av Buskerudmodellen, men kvaliteten og strukturen på både sone/satellitt/kretstiltak er nå bedre enn tidligere. Det vil være mulig å melde på kun fram til jul (kr 700) og/eller melde på kun etter jul (kr 1100), men vi anbefaler å bli med hele perioden. OBS! For å bli nominert til kretslagsaktiviteter er det krav fra kretsen om deltakelse full periode.

Det kan bli egenandel i forbindelse med enkelte kamper/turneringer. T-skjorte vil i år være et tilleggsvalg. Den blir hvit som i fjor. Ta kontakt på hallingdalfotballklubb@gmail.com hvis noen deltakere fra i fjor ikke har fått hentet den enda. HFK-akademiet i Hallingdal tilsvarer "soneaktivitet" for jenter og "satellitt" for gutter under den såkalte Buskerudmodellen og Landlagsskolen nasjonalt . Du kan lese mer om dette på kretsen sin hjemmeside.

Ta gjerne kontakt med Jansen på telefon 90053225 eller mail jthorberg@hotmail.com hvis noe er uklart rundt det sportslige opplegget eller med Ingvild Kvåle Myksvoll på telefon 90848386 eller mail hallingdalfotballklubb@gmail.com rundt påmelding og betaling.

Velkommen til en aktiv fotballvinter :-)