Da er det tid for å starte opp igjen med HFK-akademiet!

(Last ned fullstendig infoskriv i pdf her)

HFK-akademiet i Hallingdal tilsvarer "soneaktivitet" for jenter og "satellitt" for gutter under den såkalte Buskerudmodellen og Landlagsskolen nasjonalt . Du kan lese mer om dette på kretsen sin hjemmeside.

HFK-akademiet har ingen uttak fra moderklubbene til sone/satellitt, slik som klubbene ellers i Buskerud har. Alle jenter og gutter født 07-04 er velkomne til å delta. Kull 2003 har egen hospiteringsløsning inn på HFKs ordinære lag.

Praktisk info:

Alle øktene blir søndager ute på Gol og starter(!) kl. 17.00 og avslutter kl. 19.00.

All kommunikasjon ut fra HFK vil foregå på facebookgruppene «Sone Hallingdal Jenter» og «Satellitt Hallingdal gutter». Bli medlem der så fort dere har meldt dere på akademiet. Her kommer altså alle beskjeder, f.eks. hvis øktene må flyttes inn i hallen men også hvis dere må melde forfall til oss.

Husk drikkeflaske, leggskinn og skift til etter økten i tillegg til vanlig fotballtøy.

Påmelding på superinvite.no. Trykk her for påmelding.

Påmeldingsfrist 20.oktober.

Pris:

Kr 1600,- for alle. Utgiftene for oss har dessverre økt noe etter vi ble en del av Buskerudmodellen, men kvaliteten og strukturen på både sone/satellitt/kretstiltak er nå bedre enn tidligere.

Det vil være mulig å delta kun fram til jul (kr 700) eller kun etter jul (kr 1100), men vi anbefaler å bli med hele perioden.

OBS! For å bli nominert til kretslagsaktiviteter er det krav fra kretsen om deltakelse full periode.

Det vil mest sannsynlig bli egenandel i forbindelse med kamp/turneringer. T-skjorte vil i år være et tilleggsvalg. Det blir samme hvite som i fjor. Ta kontakt på hallingdalfotballklubb@gmail.com hvis noen deltakere fra i fjor ikke har fått hentet den enda.

Planen etter jul blir lagt ut på facebookgruppene og hjemmesiden i desember.

Ta gjerne kontakt med Jansen på telefon 90053225 eller mail jthorberg@hotmail.com hvis noe er uklart rundt det sportslige opplegget eller med Ingvild Kvåle Myksvoll på telefon 90848386 eller mail hallingdalfotballklubb@gmail.com rundt påmelding og betaling.

Velkommen til en aktiv fotballvinter :-)