Datert 04.02.2021

HFK-akademiet 2021

Selv om vi ikke får satt i gang vårt ordinære HFK-akademi helt likt som først planlagt i høst, så kjører vi i gang med det vi kan fra uke 6 i samfunnshuset på Gol. Det vil si at det mandag 8/2 blir trening for gutter født 2005-2006 fra kl. 1745-1930. Tirsdag 9/2 blir det trening for gutter født 2007-2011 fra kl. 1800-2000. Jenter født 2005-2007 trener videre på torsdager kl. 1745-1930.

Mange er påmeldt i Spond, og det er veldig bra. Da har vi til enhver tid kontroll på hvor mange som kommer på hver økt samt nødvendig info mth. registrering og ev. smittesporing. Enn så lenge er ikke påmeldingen stor nok i alle klasser til at vi kan kjøre eget søndagsakademi, men hvis påmeldingen blir større nå enn før jul så skal vi se på mulighetene for det.

Vi kommer kun til å kreve inn medlemskontingent på kr 150,- for de som er med på trening, ingen treningsavgift. Kontingenten må alle som deltar på aktivitet i klubben betale årlig for å være forsikret. Barn og unge trenger aktivitet og sosiale fellesskap mer enn noen gang i disse dager, så vi håper flest mulig blir med oss på mange aktive og artige økter framover :)

Meld dere opp her, https://club.spond.com/landing/signup/hallingdalfk, og følg instruksjonene "jeg melder på et barn", "aktiv medlem" og "HFK-akademiet". Husk å laste ned appen Spond hvis dere ikke bruker den allerede så får dere etter vår godkjenning tilgang inn i gruppen slik at dere kan melde dere opp til øktene. OBS: Ikke meld dere inn som foreldre i tillegg til barnet, med mindre dere også vil være medlem :) Tilgang og mulighet for å svare på vegne av barna i Spond får dere uansett om dere ikke er medlemmer selv.

På hjelpesenteret til Spond, https://get.spond.help/l/no/category/jfhgl5vsg8-bruke-spond, står det meste du måtte du lure på, men ikke nøl med å ta kontakt ved eventuelle spørsmål på hallingdalfotballklubb@gmail.com.

Husk at det er mulig å bestille klær for de som måtte ønske det. Les mer under.

Vel møtt kommende uke!

Har du spørsmål om påmelding/Spond tar du kontakt med Ingvild Kvåle Myksvoll på hallingdalfotballklubb@gmail.com/90848386 og har du spørsmål om sport/opplegg tar du kontakt med Jan-Eirik Thorberg på jthorberg@hotmail.com/90053225.

Bestilling av klær fra Macron

Nå kan du bestille forskjellige klespakker og plagg fra vår utstyrsleverandør Macron til 40%. Etter 18/1 blir prosenten satt ned til 30%, som er den faste medlemsrabatten.

For å få rabatten i klubbshopen må du opprette bruker og logge deg inn. Her har du veiledning.

Før jul hadde ordinære spillere på HFK sine lag (+ en liten gruppe jenter 05-07 fordi de hadde treningsdag da) mulighet for å komme på klubbkveld for å se og prøve tøyet. Det får vi dessverre ikke til nå, men størrelsene er ganske standard og vi tror ikke det vil være noe problem å bestille uten å prøve. Her har dere en veiledning på alt av tøyet som ligger i klubbshopen. Det står litt om hvert enkelt plagg, men understreker at det ikke er noe krav til akademispillere om å kjøpe dette, men det er en mulighet for de som vil :) I veiledningen ligger det også link til størrelsesguide fra Macron.

Bestilling kan gjøres når som helst (men da til 30%), så hvis dere vil vente å se an sesongen og hva som skjer framover så er det fullt mulig.

Har du spørsmål? Send det til hallingdalfotballklubb@gmail.com så skal vi svare og hjelpe så godt vi kan :-)