Våre flotte ansatte på IFO!

Daglig leder: Gøran Bråthen

Hjernen og drivkraften bak HFKs egne idrettsfritidsordning. Har holdt på siden oppstarten i 2011. Genuint interessert i at barna skal ha det bra, og sørger til de grader for det. Generelt glad i idrett og friluftsliv. Kreativ, positiv og rettferdig! En ildsjel for Gol-samfunnet og Hallingdal Fotballklubb.

Ansatt: Ingvild Kvåle Myksvoll

Har jobbet hos oss siden oktober 2014. Faglærer i idrett, og ei skikkelig friluftsjente. En fantastisk leken og nysgjerrig person. Hun er som andre på IFO litt potet, altså god til mye. Hun er veldig god til å se barna på deres område og nivå, samtidig som hun er positiv kravstiller. Klar og tydelig på hva hun ønsker sammen med barna og får dem med seg på masse forskjellige leker både på bane og i skogen. Pådriver for våre overnattingsturer som vi alle er blitt veldig glad i.

Ja også når hun ikke er hos oss er hun både daglig leder og spiller i Hallingdal fotballklubb. HFKs gamle dame.....

I tillegg til Gøran og Ingvild, jobber Steffen Haugstad hos oss hver dag. Åsne Børtnes går i 3.klasse idrett på vgs og bidrar også ved behov. Ho har vært hos oss i mange år nå.