Flisa: 4 min 0-1, 42 min 0-2, 65 min 0-3, 68 min 0-4 og 74 min 0-5

Gule kort:HFK: Mikkel Storeskar 26 min, Markus Thorberg 50 og Erlend Dokken?.

Rødt kort: HFK:

Cornere: (1-5) 3-10

Sjanser: (1-3) 4-10

Tilskuere: 83, i et kaldt vær.

Dommer: Morten Olsen Skrim, AD 1 Hans Egil Drolsum Vikersund og AD 2 Nils Gunnar Bjerke Modum – Grei jobb i en enkel kamp. Kunne vært enda mer konsekvent på de gule kortene. MEN dommerene var i hvert fall ikke skyld i at vi tapte.

Lagoppstilling: Jarle E Stanes, (HB) Mikkel Storeskar(Torleif Rullestad 17 min) (MS) Sondre Hole Dokken (kap) og Anders Mastrup (Jørgen Hesla Berget 65 min)(VB) Linus Hedlund (Def MB) August Fosse(Abdikafi Ahmed 26 min) og Kyrre L Sataøen(Vebjørn Brusletten 15 min) (Off MB). Erlend Dokken, Markus Thorberg og Jonas Bergan (Spiss) Jesper Taaje(Ahmed Ahmed 50 min) Reserver: Eivind Torpe Rullestad og Christian Nesselqvist.

Vi har nå spilt en god kamp, en middels og en svak. Det bølger veldig med dette unge laget og vi skal gjøre alt for å heise oss til neste kamp mot Skedsmo lørdag. Vi var nestbest i alt og da er det vanskelig å vinne fotballkamper på dette nivået. Vi gjør mange feil, har ikke flaks og er også uheldig med bytter vi må ta på et tidlig stadige på grunn av skader.

Flisa spilte en solid kamp og hadde et godt lag som kommer til å ta mye poeng, men jeg er overbevist om at på en bedre dag så hadde vi gitt dem skikkelig kamp om poengene.

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT

Jevn start på kampen, men Flisa tar ledelsen allerede etter 4 minutter på et langskudd. Her slapp de for lett til og 0-1. Etter 11 minutter kommer HFK til en stor sjanse, Markus Thorberg legger flott til Jesper Taaje på bakre som dundrer ballen like over på hel volley fra 11 meter. Der var vi nærme utligning. I det 16 minutt har Flisa en ny god sjanse, men Stanes får avverget til corner. I det 33 minutt må dessverre Anders Mastrup forlate banen med en trøblete ankel. Heldigvis hadde han ingen kjenning med tidligere skade. Det gjør at vi må omorganisere. Jørgen Hesla Berget kom inn og gjorde en god jobb. Minuttet etterpå føler Flisa seg snytt for straffe, vanskelig å si fra min posisjon. I det 43 minutt øker Flisa til 0-2 på et nytt langskudd. Den ble litt for enkel dessverre. Det sto seg 0-2 til pause.

I andre omgang kommer HFK ut med litt mer trøkk og energi, men det er Flisa som kommer til de første sjansene. Stanes gjør en flott dobbeltredning etter 50 minutter og når Flisa header like utenfor i det 52 minutt har vi trua på at det kan snu. Hesla Berget hadde et flott raid i 59 minutt og fyrer av et godt skudd, som Flisa keeperen så vidt får slått til corner. Men i det 65 minutt sklir Flisa igjennom HFK forsvaret og 0-3, like etter 0-4 og da er kampen i realiteten avgjort. Får å illustrere motgangen, så er vi veldig nærme scoring da Torleif Rullestad header en corner mot mål, men den ble dessverre stoppet på streken av en lagkamerat. Like etter blir det 0-5. På slutten kommer HFK litt mere til, men det er mest fordi Flisa slipper seg nedpå. Thorberg er veldig nærme i det 84 minutt og Bergane prøver på en litt «stiv» bakoverspark på returen. Men ballen ville ikke i mål. Flisa har også et par sjanser på slutten.

Kampen ender med 0-5 så om vel er det største serietapet på hjemmebane i nyere tid.

Hvis man skal trene på alt vi ikke lyktes på i denne kampen så blir det mye. Men vi vet alle at det bor mye i dette laget og den enkelte spiller. Så nå blir det om å hente frem de positive egenskapene og klinke til i neste kamp. Så får vi prøve å snu på flisa til neste gang ;)

Bestemannsprisen til DBC gikk til Sondre Hole Dokken. Han spilte med hjertet og det er viktig at vi alle gjør fremover, hvis ikke blir det en meget tung sesong. Syntes også Jørgen Hesla Berget og Ahmed Ahmed hadde ok innhopp.