Rødt kort: 67 min Jesper Taaje

Cornere: (2-3) 4-6

Sjanser: (2-7) 3-12

Tilskuere: 123. 60 betalende.

Dommer: Rune Kjørstad, Skrim Ad 1 Even Åmot Skrim og AD 2 Hans Egil Drolsum Vikersund

Lagoppstilling: Jarle Stanes, (HB) Linus Hedlund (MS) Fredrik Garnås og Jesper Taaje (VB) Chris Magnetun (Def MB) Kyrre Sataøen(Ahmed Ahmed 85 min)(kap) og Simen Renslo (Off MB). Kjetil Lien, Markus Thorberg og Jonas Bergane(Anders Mastrup 85 min) (Spiss) Stian Bråten (Alfred Scriven 67 min) Reserver: August Fosse, Christian Nesselqvist, torleif Rullestad og Pawel Kaczorowski.

Et robust og fysisk sterkt Frigg lag ble for gode for HFK på lørdag. Selv om Frigg var det beste laget føler vi at det ikke er langt opp og at selv om vi varierer i spillet i år har vi hengt veldig godt med i alle kampene så langt.

KAMPREFERAT

Kampen er forholdsvis jevn innledningsvis og kampens første sjanse har Stian Bråten som snapper opp en pasning i Friggs bakre rekker men skyter dessverre over på en keeper som står langt ute. Like etter er det en lignende situasjon, denne gang spiller Bråten til Thorberg som også skyter over. Etter den muligheten følger en veldig god Frigg periode. I det 12 minutt avverger Jarle Stanes bra til corner. På corneren er også Frigg nærme ledermålet. I det 16 minutt er Stanes sterk igjen og avverger en ny Frigg mulighet. På et langskudd minuttet etter får Stanes slått til corner. I det 23 minutt spiller Frigg seg opp på sin høyre side innlegget finner spissen som header utenfor fra kort hold. I det 25 minutt kommer Frigg kanten i god posisjon og fra 16 meter curler han ballen flott mot mål. Men den går heldigvis i stangen og ut. Etter dette trøkket kommer HFK seg mer i gang og spillet ut omgangen er ganske jevnt. Lagene gikk til pause på 0-0

I andre omgang er det ganske likt avslutningen av første. Men Frigg går dessverre opp i ledelsen på et av veldig mange frispark de fikk tildelt på vår bane halvdel. I det 63 minutt så får de et nytt frispark på noe som burde vært fordel til Bergane, men slik er dessverre fotballen til tider. Den førte også til scoring og 0-2. Nå ble det tungt, selv om HFK gutta prøvde. Det ble enda tyngre når vi fikk Jesper Taaje utvist i det 67 minutt. Etter det har Frigg et par store sjanser, men de skaper ikke veldig mye og vi kom oss litt høyere opp i banen etter hvert. På overtid er Mastrup veldig nærme sitt første mål på HFK en dobbelsjanse etter et Thorberg frispark ble avverget på imponerende vis av Friggs keeper.

Alt i alt vant Frigg fortjent, det var et fysisk godt lag som kommer til å kjempe i toppen i år. Vi var ikke helt på toppnivå og det må vi være for å slå sånne lag. Heldigvis er det ikke kjempelangt opp.

Best på HFK var Jarle Stanes, mens backene Hedlund og Magnetun hadde også en god kamp.

Neste helg skal vi ut i en tøff bortekamp mot Korsvoll, nå håper jeg vi får en god treningsuke så vi står godt rustet til helgas kamp.