TAP I SPENNENDE KAMP MOT KONNERUD

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 19. Aug 2019

HFK                     -             Konnerud (      -             HFK      (1-3) 4-6

HFK:                    30 min Magnus Bækken (frispark, Dokken Kleppo felt), 46 min Jonas Bergane (Lasse Moen corner), 53 min Bergane (Simen Renslo) og 71 min Adrian Bredesen (Magnus Bækken)

Kon:                    7 min 0-1 Robin Toraman, 9 min 0-2 Erik Skistad 20 min 0-3 Toraman 40 min 1-4 Skistad 75 min 4-5 Skistad og 90 min 4-6 Brage Rødal

Gule kort:

HFK:                    90 min Eirik Thorberg 90 min Adrian Bredesen

Kon:                     29 min Ole Christian Larsen, 35 min Robin Toraman og 41 min Daniel Torbjørnsen

Rødt kort:

Cornere:            (1-4) 6-7

Sjanser:              (3-6) 10-8

Tilskuere:         84

Dommer:            Adrian Forsberg (DBK), AD 1 Nan Chun Chen  og Ad 2 Andre Hellum (Strømsgodset) Dømmer helt greit, litt uklar linje til tider.

En forferdelig start på kampen ødela mye for HFK, selv om man mesterlig hentet opp til 4-4 ble det tilslutt tap i denne spennende og underholdene kampen mellom to angrepsvillige lag.

Les mer for kampstats og referat. Etter videogjennomgang.

Lagoppstilling: Joakim Skaret (HB) Gaute Vedvik (Magnus Jorde 35 min(Vegard Vedvik 79 min) (MS) Per Nyhus og Adrian Lugo Bredesen (VB) Olav Kvåle Myksvoll(Def MB) August Fosse og Lasse Moen (Eirik Thorberg 84 min)   (Off MB). Simen Andreas Renslo (kap), Magnus Bækken og Johannes Kleppo Dokken(Chris Magnetun 45 min) (Spiss) Jonas Bergane Reserver: Johnas Ulshagen Jorde, Håvard Gåsterud, Sander Tyribakken og Vebjørn Haug.

Referat etter videogjennomgang.

Konnerud var hypereffektive i denne kampen, men samtidig gav vi dem veldig gode arbeidsforhold på målene deres. En jevn start på kampen, men Konnerud tok ledelsen etter 6 minutter. Det ble for mye ballwatching i boksen. Så den ene Konnerud spilleren fikk stå alene på 7 meter og trille ballen i mål, med 4 hallinger rundt seg, ikke bra ☹ Etter 9 minutter øker de til 0-2 en flott gjennombruddspasning finner Skistad i bakrommet som gjør ingen feil. Nå styrer Konnerud og HFK sliter med å komme seg over sjokkåpningen. Vi er for seine i press og tamme i dueller. Etter 14 min blir det nesten 3-0, men vi slipper heldigvis med skrekken. Etter hvert kommer HFK mer inn i det og August Fosse presser keeperen til en god redning og på den påfølgende corneren er HFK svært nærme scoring. Etter 16 minutter kombinerer Gaute Vedvik, Jonas Bergane og Magnus Bækken flott, men her må sistnevnte putte. Så skjer det igjen 0-3 ikke bra forsvarsspill. Blir for lett. Utover omgangen tar HFK over og det er veldig fortjent med redusering på et kremfrispark etter 30 minutter. Magnus Bækken smeller den i krysset bak en sjanseløs Konnerud keeper. Dessverre øker Konnerud til 1-4 ikke lenge etterpå. Det holder seg også til pause.

I andre omgang kommer et revansjesugent og tent lag på banen. Etter 46 minutter slår Lasse Moen et flott frispark som Jonas Bergane header flott i mål og 2-4. Etter 53 minutter kaster Myksvoll til Renslo som drar seg flott inn i feltet og slår 45 til Bergane som reduserte til 3-4. I det 57 min er samme mann veldig nærme utligning. I det 59 minutt er først Bergane nærme, men det blir kun corner. På corneren til Fosse header Bredesen hårfint over. HFK presser på for utligning. Renslo skyter et godt skudd fra kanten i det 67 minutt som keeper må gi retur på. Like etter fyrer Chris Magnetun av et godt langskudd som keeperen må gi til corner. I det 71 minutt får HFK frispark på siden. Det tar Magnetun raskt til søskenbarnet sitt Bækken som slår et strålende innlegg til Bredesen som fra kort hold på bakre setter den kontant i mål og 4-4. I det 75 min kommer Konnerud på en sjelden visitt dessverre lyktes de. Et løst skudd gikk via Myksvoll og inn i mål bak en utmanøvrert Skaret i HFK målet og 4-5. For en kalddusj etter å ha styrt kampen til de grader. HFK fortsetter å styre og presse, men uten å skape de helt store sjansene før Konnerud på overtid øker til 4-6 på et frispark.

Surt og bittert tap mot et godt og hardt kjempende Konnerud lag. Selv om vi kom opp på 4-4 var det nok den svake perioden innledningsvis som ødela for oss.

Best på HFK og vinner av fra Fjellkjeden.no på 300 kr ble da tildelt Jonas Bergane. Simen Renslo og Magnus Bækken leverte også en meget god kamp.