5 MAI HELSVART BORTEKAMP MOT DBK

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 10. Mai 2018

DBK - HFK (2-0) 5-0

DBK:                              10 min 1-0 Storskogen, 18 min 2-0 Dokka, 49 min 3-0 Dokka, 55 min 4-0 Haugland og 82 min Atef

Tilskuere:                    25

Dommer:                      Edvard Helgerud (Lier IL) Ad 1 Yakup Karagøz (SIF) AD 2 Amir Catak (Skiold). Få feil i enlettdømt kamp.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Johannes Kleppo Dokken (MS) Per Nyhus og Torje Slåtto (VB) Mikkel Storeskar (Def MB) Simen Renslo (kap) og Lasse Moen (Off MB). Ahmed Ahmed, Jonas Bergane og Gaute Vedvik (Spiss) Magnus M Bækken Reserver: Abdikaafi Ahmed 50 min, Adrian Lugo Bredesen 35 min, Ole Cato Haugen 30 min og Linus Hedlund 45 min.

Et noe redusert lag med mange debutanter fra start tok turen nedover til Drammen. På et knusktørt kunstgress i fantastisk sommervær ble det tungt for dette urutinerte laget.

Neste kamp, er hjemme mot Steinberg, her skal det revansjeres.

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT UTEN VIDEOGJENNOMGANG

HFK kom bra i gang fra start og styrte spillet. Men slurv på overganger og lite tempo i spillet gjorde oss lite farlig. Etter 11 min kommer til på et angrep som ser ut til å stoppe. Men Dokka skyter fra 25 meter, ballen bør avverges før den går i mål. Men 0-1. Etter 20 minutt roter vi det til i eget forsvar og 0-2. Da blir det tungt for dette urutinerte laget. Like etter er det nesten 3-0, men dommeren annullerer for hands. HFK greier ikke å produsere noe særlig til tross for at vi har ballen en del. Nærmest er en god opprulling som ender med skudd over fra Storeskar. DBk har to gode sjanser rett før pause som Stave avverger. Lagene går til pause på 2-0 til DBK.

I andre omgangen prøver HFK å kjøre på fra start. Men allerede etter 4 minutt øker de til 3-0 på en veldig enkel scoring og løpet er kjørt. Herfra og ut er det mye DBK. Nærmest mål for HFK er Jonas Bergane som med et fantastisk langskudd skyter ballen i tverrliggeren og ned på streken. Men den ville ikke inn.

Svært lite lyktes i denne kampen. Men vi skal slå hardt tilbake i neste kamp.

Dagens Halling som får et gavekort fra Fjellkjeden.no ble Simen Andreas Renslo somjobbet utrettelig igjennom hele kampen. Magnus Bækken kom også bra i fra det i tillegg til Per Nyhus. Resten må opp.

Vi hadde veldig mange ute til denne kampen, så vi satser på at alle på plass så skal vi ta DBK hjemme.