SPENNEDE KAMP, MEN BARE UAVGJORT HJEMME MOT SVELVIK

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 29. Apr 2018

HFK – Svelvik (0-2) 2-2

HFK:                               81 min 1-2 Ahmed Ahmed og 85 min 2-2 Jonas Bergane (Kleppo Dokken)

Svl:                                  14 min 0-1 Martin Dammen og 41 min 0-2 Dammen

HFK:                               17 min Lasse Moen og 76 min Jonas Bergane

Svel:                               26 min nr 26 ukjent (sto ikke på kortet), 64 min Martin Dammen

Jon Jensen

Cornere:                       (4-3)  8-4

Sjanser:                         (4-5) 8-6

Tilskuere:                    63

Dommer:                      Ole Jonny Ulleberg (Skrim IL) Ad 1 Morten Olsen (Skrim) og AD 2 Tommy Bøe Urdahl (Stoppen). Veldig vanskelig kamp å dømme. Mye kjatring og vanskelige situasjoner. Tett og tøff kamp. Kunne slått enda hardere ned på kjatringen, men alt i alt nok en god kamp.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Mikkel Storeskar (MS) Per Nyhus og Fredrik Røkkum (Johannes Kleppo Dokken 12 min) (VB) Olav Myksvoll(Bendik Øen 25 min) (Def MB) Simen Renslo (kap) og Lasse Moen (Magnus M Bækken 45 min) (Off MB). Ahmed Ahmed, Jonas Bergane og Steffen Haugstad (Torje Slåtto 56 min)(Spiss) Jørgen Hesla Berget Reserver: Vegard Vedvik, Adrian Bredesen og Gaute Vedvik.

En spennende og dramatisk kamp, men nok en generasjon HFK gutter som aldri gir opp. Det er så deilig å se at vi jobber steinhard, selv da det ser som mørkest ut. Hadde nok ut i fra spill og sjanser fortjent 3 poeng. Men er også glad for et poeng.

Neste kamp, er borte DBK, hvor noen nye får sjansen. Vi har en del på russetreff, noen ute med skader og andre i konfirmasjon. MEN DBK ville ikke flytte dag, slik er det å være en fryktet motstander. MEN vi skal selge oss dyrt og går selvfølgelig for tre poeng. Selv om DBK er vanskelig ønsker vi å legge forholdene til rette for å få best mulig motstand. Som eks mot Gran i Jr NM i morgen, vi kunne stått steilt på datoen 10 mai og møtt et sterkt redusert Gran lag. Men er det utviklende???

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT ETTER VIDEOGJENNOMGANG

HFK sov fra start og allerede etter 20 sekunder var mannen vi visste og advarte om på forhånd alene igjennom med Stave. Heldigvis en sjeldent svak avslutning og Stave tar den lett. Minuttet etterpå ruller vi opp på vår høyre side med den alltid aktive Ahmed Ahmed. Han slår fint inn til Bergane som header bra, men keeperen gjør en god redning. Returen greier ikke Berget å sette i mål fra kort hold. I starten gikk det slag i slag og etter 2 minutter, slår Svelvik ved Salvesen et flott frispark som finner Dammen i boksen. Her avslutter han bra på volley men like over. Rett etterpå finner Storeskar med silkefoten Berget inne i boksen, men avslutningen blir litt for dårlig og sniker seg utenfor. Store muligheter innledningsvis uten scoring for noen av lagene. I det 14 minutt lykkes Dammen på et gjennomløp. Vi faller av i midten og Dammen sniker seg forbi på innsiden av backen vår og alene med keeper gjør han ingen feil og 0-1. HFK styrer det meste. I det 22 minutt spiller Storeskar, Steffen Haugstad fint igjennom. Men skuddet blåses like utenfor. God pasning og flott løp. Nå presser HFK på, Røkkum header et godt legg mot mål. Men Svelvik keeperen får avverget så vidt det er til corner. I det 36 minutt er det Svelvik som kommer til corner og den reddes tilslutt av Myksvoll på streken. Dommeren gjorde nok rett i å ikke gi Stave frispark i den situasjonen. I det 41 minutt øker Dammen og Svlvik til 0-2, ganske lik scoring som den første. Det står seg også til pause. I en underholdene, men ikke altfor god omgang.

I andre omgang går HFK hardt ut, er mye mer på og tilriver seg raskt initiativet i kampen. HFK kommer til en god mulighet i det 48 min ved Røkkum som har blitt flyttet opp på topp av ulike årsaker. Storeskar finner ham og han tar den flott ned på kassa. Men skuddet blir ikke bra nok. HFK skaper ikke de helt store sjansene, selv med cornere på rekke og rad. HFK presser på og får til mange halvsjanser foran målet til Svelvik. Men Svelvik jobber hardt med alle mulige midler for å holde på ledelsen. I det 81 minutt får vi kast høyt oppe i banen, Ahmed hiver den inn i boksen og Svelvik slår den ut igjen. Ahmed legger inn igjen og en uheldig Svelvik forsvarer styrer den i eget mål etter å ha bli satt under hardt press av Berget. 1-2, veldig fortjent. HFK presser på videre og i det 84 minutt er Storeskar veldig nærme på et godt langskudd etter en sjansebonansa i boksen. I det 87 minutt scorer vi endelig. Kleppo Dokken som har vist fin stigning i det siste, slår inn i boksen til Bergane som scorer fra kort hold. 2-2. HFK jakter seiersmålet, men Svelvik er veldig nærme på et frispark som Stave avverger flott. Etter det pøser HFK på og Svelvik er kjørt. I det 93 minutt er Berget millimeter fra å avgjøre kampen med en heading, som sniker seg utenfor det tomme buret. I det siste minuttet er Berget igjen veldig nærme, men skuddet blir blokkert. Det ender derfor 2-2 noe som nok Svelvik er mest fornøyd med.

Dagens Halling ble Ahmed Ahmed- Mikkel Storeskar spilte nok en solid kamp. Ellers hadde innbytterne gode innhopp og ble tungen på vektskålen i en tett kamp.