God: 90 min Martin Kaasa Larsen

Cornere: (1-4) 6-5

Sjanser: (0-2) 5-3

Tilskuere: 150

Dommer: Hans Egil Drolsum (Vikersund IF), AD 1 Chen Nan-Chun (Ådal) og AD 2 Emil Huso Opsahl (Lillehammer FK)- Ok, men føler vel at Godset for en del lette frispark, spesielt i 2 omg.

Lagoppstilling: Jarle Stanes (HB) Linus Hedlund (MS) Fredrik Røkkum og Anders Mastrup(VB) Mikkel Storeskar Def MB) Markus Thorberg (kap) og August Fosse (Off MB). Simen Andreas Renslo, Mohammad Al Kabra og Ahmed Ahmed (Spiss) Birk Stian Bjerkreim Reserver: Alfred Scriven 45 min, Steffen Haugstad 35 min, Martin Haraldset 18 min. IKKE: Abdikafi Ahmed, Andres Hamersbøen, Adrian Luago og Per Oskar Stave.

Godset kom oppover med det sterkeste laget de har stilt så langt i år, men allikevel en meget overkommelig motstander som vi skulle slått. Det også basert på spill og sjanser. Godset dro også fordel av kjempevind i første omgangen og det var vanskelig å få til ordentlig spill. Her ble nok også Godset preget. 2 omgangen løyet vinden veldig så ingen fordel til HFK. Vi skjønner det er gøy å slå HFK, så all ære til Godset som gjennomførte en god kamp på Gol. Men stiller spørsmål ved et par ting. Hvorfor reise oppover med 18 mann og lar 12 spille, dette for et utviklingslag som ikke kan rykke opp (2 laget er i divisjonen over og er nok sjanseløse på opprykk). Det kan ikke være god spillerutvikling uansett hvordan du vender på det. Det andre er at i den neste kampen mot DBK hjemme så er det igjen 2-3 spillere fra dette laget de sendte til Gol. Resten spilte vel 3 div dagen før. Den tapte de 2-5 hjemme!! Det skaper ikke rettferdig konkurranseforhold. Så det med 2 og 3 lag i divisjonen er ren bingo dessverre ☹

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT, NB!! ETTER VIDEOGJENNOMGANG.

I sterk vind fordel Godset ble det en rotete start på kampen. Med et lite HFK overtak uten de helt store sjansene. Utover i kampen så er det mest rot og ingen sjanser før Adrian Rogulje med et flott skudd sender Godset i ledelsen 0-1. Etter scoringen blir fortsatt kampen preget av vinden, så det store spillet uteblir. Godset har en stor sjanse på overtid, men skyter utenfor alene med keeper. Det sto derfor 0-1 til pause, noe som var greit ut i fra sjansene i omgangen. Men en begredelig toppkamp.

I andre omgang hadde vinden avtatt, men HFK kjørte bra ut i fra start. Alfred Scriven som har vært litt småskadet den siste tiden kom inn i pausen og satte Godset forsvaret på prøve allerede etter et minutt. Etter tre minutter slår Mikkel Storeskar et flott frispark og Ahmed stusser, men keeperen til Godset avverger flott til corner. Så ny corner, begge skumle cornere som Godset keeperen rydder fint opp i. HFK presser voldsomt i starten av omgangen og etter 6 minutter er Storeskar og Thorberg veldig nærme. Men keeperen får gitt til corner. Marginer!! I det 60 minutt får August Fosse gult for å holde en Godset spiller på en overgang, MEN bør ikke Godset spilleren få noe for å sparke til Fosse i samme situasjon? Etter 16 min får HFK corner, Storeskar slår meget bra og ballen ender opp hos Anders Mastrup, men headingen blir reddet på strek. Nå hadde HFK fortjent minst et mål. I det 76 min kommer Godset på en sjelden visitt og scorer nesten på en kontra. Corneren ble det ingenting av. I det 78 minutt er Røkkum millimeter fra utligningen på et frispark, men keeperen avverger igjen. I det 84 minutt ruller Storeskar flott opp og innlegget er cm fra Birk. Nå er HFK veldig nærme og den største kom på overtid. På en corner header Scriven like over. Det ender derfor 0-1 i en lite velspilt kamp. HFK hadde ut i fra 2 omgangen fortjent så mye mer. Men dessverre gikk det ikke denne gangen, selv om laget viste for n’te gang i år at de står på helt ut.

Dagens Halling ble Markus Thorberg, ellers så spilte også Alfred Scriven, Anders Mastrup og Fredrik Røkkum en god kamp (Kyrre).