HFK-akademiet 2021/2022

Vi vil starte opp igjen med treninger høsten 2021. Mer info kommer.

Bestilling av klær fra Macron

Nå kan du bestille forskjellige klespakker og plagg fra vår utstyrsleverandør Macron til 40%. Etter 18/1 blir prosenten satt ned til 30%, som er den faste medlemsrabatten.

For å få rabatten i klubbshopen må du opprette bruker og logge deg inn. Her har du veiledning.

Før jul hadde ordinære spillere på HFK sine lag (+ en liten gruppe jenter 05-07 fordi de hadde treningsdag da) mulighet for å komme på klubbkveld for å se og prøve tøyet. Det får vi dessverre ikke til nå, men størrelsene er ganske standard og vi tror ikke det vil være noe problem å bestille uten å prøve. Her har dere en veiledning på alt av tøyet som ligger i klubbshopen. Det står litt om hvert enkelt plagg, men understreker at det ikke er noe krav til akademispillere om å kjøpe dette, men det er en mulighet for de som vil :) I veiledningen ligger det også link til størrelsesguide fra Macron.

Bestilling kan gjøres når som helst (men da til 30%), så hvis dere vil vente å se an sesongen og hva som skjer framover så er det fullt mulig.

Har du spørsmål? Send det til hallingdalfotballklubb@gmail.com så skal vi svare og hjelpe så godt vi kan :-)