Geilo/HFK2 – Austad 2-2 (1-1)

Postet av Geilo/Hallingdal 2 herrer senior B den 19. Mai 2015(Bildet: Venter på kapteinen Marius)


En ok gjennomført kamp hjemme mot Austad. Austad er et godt fotballag med stort ordforråd. Kampen bar preg av at Austad kunne sine saker, knalltøffe i dueller, og fikk lenge lov til det av dagens dommer. Geilo/HFK2 stod opp og markerte seg og det ble også noe gule på oss.

Mål:

Geilo/HFK2: 28 min 1-1 Jonas Rodegård, straffe (Golberg blir tatt i feltet) 2-2 65 min Teodor, frispark fra Jonas, 62Austad: 0-1 straffe, Jonas tar ball fra Austad da spiller er på veg ut fra 16.Gule kort:

Austad 3

Geilo/HFK2: 3 ; August felling (må stå over neste kamp), Lasse takling, Teodor duell


Rødt kort: Austad 1 etter 80 min, ( 2 gule)

Corner:

Geilo 4

Austad 4Sjanser:

Geilo 10

Austad 8

Tilskuere: 40

Lagoppstilling:

Marius – Paul, Anders M, Ole Cato, Ahmed – Jonas, August - Abdikaafi, Kalle, Teodor – Anders G

Reserver: Arild for Anders G etter 55 min, Golberg inn igjen for Arild 80 min, Lasse for Kalle(skade) 25 min, Adrian for Teodor 75 min, Kjell for Paul(skade) 60 min, Abdirizak inn for Ahmed 70 min,Det ble en forholdsvis tøff batalje hjemme mot Austad 14.mai.

Vi var klar over at Austad var et godt lag, med mye erfaring og noen veldig gode enkeltspillere.

Vi hadde håpet et mer spillende lag, men ble mye langpasninger også for denne motstanderen. Vi var ikke fullt så på plass slik vi var mot Åmot/Modum2, men mer på det jevne. Austad var tøffe i duellene og i perioder hang vi ikke helt med, spesielt midt i 1.omg og midt i 2.omg. Ellers var vi helt på høyde og i perioder fikk vi til spillet vårt. Noen stygge episoder som kunne resultert i flere røde: Kalle blir ved to anledninger tatt, en gang i straffefeltet, og en gang på midtbanen – tofotstakling der vi kunne telle knottene til Austadspilleren. Lasse var også heldig ved en anledning, der han i stor fart takler inn i keeper. Kunne fått rødt på den.Austad tar ledelsen etter kort tid, Jonas vinner ball mot Austad spiller på vei ut av 16 meter, og dommer peker på straffemerket.

1-1 kom etter at Teodor kommer seg fri på høgre kant, slår inn til Golberg, som på første touch vender om og blir tatt av to Austadspillere. Jonas setter det der det var ledig, i krysset.

1-2 etter dårlig avklaring av oss og en av de med størst ordforråd limer den nesten i krysset fra 20 meter.

2-2 etter hardt frispark fra Jonas, ca 40 meter. Teodor i duell med Austads kaptein, og ballen via hver sin hårtust og i mål.Etter dette har vi to store målsjanser en ved Adrian etter innlegg fra August, og en fra Mastrup på hode. I tillegg hadde vi et korrekt avblåst offside mål.

Austad hadde også store muligheter på alle tre poengene – blant annet et kanonskudd som slår hardt inn i stanga. Austad var såpass farlige at selv 11 mot 10 turte ikke undertegnede å legge om for å jakte 3 poeng.

Austad var en god referanse for våre spillere, vi må tørre å trøkke til i dueller, vi må få ball til å gå raskere, og vi kan ikke bruke lang tid med ball i beina. Det vi skal ha med oss: Austad er nok av det bedre vi har møtt, både regnet med årets og fjorårets serie. Vi står opp, selv om vi kommer under to ganger. Vi holder stilen – og jobber jevnt og trutt. Dette kjennetegner laget i år, hvis vi ser bort fra tapet mot Vikersund i seriepremieren; gjør mindre feil, tøffere i dueller, og er langt gjerrigere bakover. Nå må vi jobbe på for å sette sjansene våre. Vi ser fram til å møte Hønefoss SK, vi er klare!

Best på et, for et ordninært Geilo/HFK2: Ahmed Ahmed og Ole Cato Haugen. Teodor gjør sin beste kamp for året, og Marius holder oss inne i kampen med 2 gode redninger!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.