Geilo/HFK2 – Haugsbygd 2-2 (2-1)

Postet av Geilo/Hallingdal 2 herrer senior B den 4. Mai 2015

Mål Geilo/HFK2: Jonas Rodegård på frispark 10.min og 32.min

Mål Haugsbygd: E. Sigstad 18.min og 53.minSjanser: Geilo/HFK2: 13 (7)

Haugsbygd: 9 (5)Gule kort: Geilo 0

Haugsbygd 3: Sætrang, Nordahl og BorgersenGeilo/HFK2 møtte noe redusert pga av NM-kamp kvelden før: Anders M, Kristian, Ahmed og Adrian, Mikkel var ikke med i start 11'eren. Samt at flere av våre, Pål, Viljar, Teodor, Lasse og Abdirizak hadde fått spilletid i seieren mot Valdres torsdag. Vi hadde fått inn forsterkninger: Fredrik R (90 min), Stian(45 min) og Alfred(20 min).Haugsbygd kom fra en overbevisende seier mot Vikersund – og viste seg å være et sterkt fysisk lag – som hadde en lynrask og god spiss som ved noen anledninger herjet med forsvaret vårt.Geilo/HFK2 var best i 1.omgang og burde avgjort kampen der etter relativt gode sjanser. Våre mål kom fra rundt 35 meter og på frispark ved Jonas R! Når vi kommer i gang med å omsette sjansene til mål blir dette bra. Vi hadde ball, og Haugsbygd var gode i siste tredel, og slo langt med en gang de fikk ballen. I andre omgang slipper vi Haugsbygd mer inn i kampen, og de hadde også muligheter til å få med seg alle tre poengene. Geilo/HFK2 ble muligens snytt for straffe på slutten – da vi puttet innpå Mastrup siste minuttene og la om til tre bak.


Målene kom etter litt svakt forsvarspill fra oss, men også at vi glemmer oss litt på offensive markeringer – her kan dagens anker, som forøvrig var veldige gode begge to – ta mer ansvar.


Dagens beste på Geilo/HFK2: August i anker sterk på å vinne dueller og god pasningsfot, Kaafi veldig god i 10'er, Marius holdt oss inne med to klasseredninger, Paul blomstrer på back og selvfølgelig to-målsscorer Jonas!


Neste nå er Åmot/Modum2 borte på lørdag. Vanskelig å vite hva de møter oss med, førstelaget har kamp mandagen etter – fullt mulig at vi møter et sterkt hjemmelag. Mens vi har A-lagskamp samme dag, og troppen vår blir nok litt preget av dette. Selv med litt færre poeng i starten enn ventet – ser vi et B-lag som har blitt eldre, sterkere og mer rutinerte. Vi slipper ikke inn mål i starten av kamper – og vi har blitt bedre på å håndtere ting som går oss i mot. Vi ser optimistisk på forsettelsen.


Siste spilleminutt... Anders inn for å avgjøre, Haugsbygdspiller trodde kamp var over og ville bytte drakt...

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.