GOD BORTKAMP MOT STOPPEN .

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 27. Okt 2019

Stoppen             -             HFK      (0-2) 2-3

Stoppen:           55 min 1-2 Knut Ellingsgard og 66 min 2-2 Ellingsgard

HFK:                    25 min 0-1 Tobias Grangård( Magnus Magnetun Bækken), 33 min 0-2 Bækken (Morten Nerli) og 90+4 2-3 Ole Cato Stubberud Haugen (Torleif Rullestad)

Stoppen:             Ingen

HFK:                    82 min Per Nyhus

Cornere:            (1-4) 4-6

Sjanser:              (1-6) 5-10

Tilskuere:         35 –

Dommer:           Rolf Kristian Tangen (Ådal) , AD 1  Halvard Horgen (Vestfossen) AD 2– Lahbib Elkhali (Eiker Kvikk) – Ikke helt heldig på alt i denne kampen. Men er etter vår mening en av de beste dommerne i 4 div.

Dette kunne vært en enormt viktig kamp, men rett før slutt fikk vi greie på at MIF 2 vant kampen sin og det betydde at hverken Stoppen eller oss kunne rykke ned. Vi leverte en veldig god første omgang. Mens i andre ble det jevnere. Selv om målet kom 4 min på overtid så var det alt i alt veldig fortjent.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Vebjørn haug (August Fosse 30 min) (MS) Per Nyhus og Adrian Lugo Bredesen (VB) Torleif Rullestad(Samuel 75 min), (Def MB) Simen Andreas Renslo (Kap) og Morten Nerli(Sander Tyribakken 63 min inn igjen Med Rullestad siste 5 min)  (Off MB). Ole Cato Stubberud Haugen, Magnus Bækken, Magnus Jorde og Johannes Kleppo Dokken (Eirik Reime Thorberg 63 min) (Spiss) Tobias Grangård Reserver

Referat ikke etter videogjennomgang.

HFK gikk hardt ut og tok tak i kampen med en gang. Allerede etter 1 minutt satte Bækken opp Grangård, men dessverre ikke mål. Grangård spilte spiss for anledningen og greidde seg bra. I det 3 minutt var han nærme igjen, men skuddet går over. HFK har god kontroll og spiller bra. I det 25 min kommer 1-0 målet. Bækken vinner ballen høyt i banen og spiller fri Grangård som fra kort hold setter den enkelt i mål. HFK fortsetter å styre kampen. Vi er gode og øker ledelsen til 2-0, denne gangen vinner Morten Nerli en duell med Stoppen keeperen og kjipper flott inn til Bækken som drar seg flott inn og plasserer den ned ved stolpen 2-0. HFK har ballen mest og skaper gode sjanser til å øke. Stoppen har kun en sjanse som Renslo redder på strek. Lagene går til pause med fortjent 2-0 ledelse.

I andre omgang kommer Stoppen mer med. Men HFK er fortsatt best, men dessverre litt nonchalante. Så vi blir straffet hardt. Først et frispark i krysset, så et kjempebra volleyskudd og plutselig sto det 2-2. Fra da og ut bølget det fram og tilbake. Stave har noen flott redninger og HFK store i andre enden. I det 94 minutt får HFK frispark ved enden av sirkelen. Den slår Bækken flott inn, så mye klabb og babb. Et godt Rullestad skudd blir blokkert og returen fanger Ole Cato Haugen opp og banker den ned i motsatt hjørnet og 3-2. Deilig og vinne slik og veldig fortjent. Men helt sikkert bittert for Stoppen i en kamp som fort kunne vippet andre veien.

Best på HFK og vinner av fra Fjellkjeden.no gavekort på 300 kr ble var Simen Andreas Hagberg Renslo som styrte gutta på en god måte. Per Oskar Stave hadde også en god kamp, mend noen viktige redninger og ellers solid spill. Magnus Bækken var også god og et stadig uromoment.