HFK SLO HOLEVÆRINGEN, VIDERE I JUNIOR NM FOR 9 ÅR PÅ RAD

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 25. Mar 2019

HFK – Holeværing (2-1) 5-1

HFK:                   24 min 1-1 Jarand Ugulen (Johannes Dokken Kleppo), 45 min 2-1 Daniel Ward (Sølve Midtskogen), 58 min 3-1 Eirik Thorberg (Sander Tyribakken), 60 min 4-1 Magnus Bækken (Adrian Bredesen) og 90 min str Håvard Lothe (Ådne Kjøl felt)

Tilskuere:          73

Dommer:           Rolf Kristian Tangen Ådal, AD 1 Nan Chun Chen (Ådal) og Joachim Bakkalia Buchmann (Uvdal IL) – Kom bra fra det i en lettdømt kamp. Selv om det var tøft for Holeværingen spilleren som nok ikke mente det, var nok det røde kortet korrekt, det samme med straffen.

Lagoppstilling: Johnas Ulshagen Jorde, (HB) Johannes Kleppo Dokken (MS) Per Nyhus (kap) og Magnus Jorde(VB) Ådne Arnegård Kjøl (Def MB) Sander Tyribakken og Adrian Lugo Bredesen (Off MB). Sølve Midtskogen, Vegard Vedvik og Jarand Stavn Ugulen (Spiss) Eirik Thorberg

Reserver: Daniel Ward 60 min, Magnus Bækken 45 min, Gaute Vedvik 45 min, Håvard Stavn Lothe 30 min, Daniel Pålgårdhaugen 22 min, Marius Østro 22 min og Rasmus Juvhaugen Rønsen.

Vi måtte vinne kampen for å sikre avansement og førsteplassen i puljen foran Jevnaker og Hønefoss BK. Til tross for at Holeværingen tok ledelsen 1-0, hadde vi stort sett god kontroll igjennom hele kampen. Det må også sies at et rødt kort på en Holeværing spiller gjorde jobben lettere.

Nå er vi spente på hvem NFF setter oss opp mot i første runde, er det lov til å håpe på Valdres  ;)

Vi ser på oss som en liten klubb og er veldig stolte av, at vi for 9 sesong på rad har kvalifisert oss i tøff konkurranse med store klubber (Jevnaker, Hønefoss BK og Holeværingen i årets gruppespill) i NFF Buskerud. De 9 siste årene har vi vært mellom 1-4 i Buskerud og det er vi godt fornøyd med. Det blir spennende å se hvor langt årets lag kan ta oss. Blir nok tøft å slå rekorden som var 4 runde i 2016. Men 2 runde hadde smakt godt, men alt er avhengig av en god trekning  ;)

Detta smakte gøtt!!

Nå retter vi fokuset mot seriestarten 6 og 7 april. A laget hjemme mot Steinberg lørdag kl. 1500 og B laget borte mot Haugsbygd kl. 1530

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT

Holeværingen kom godt i gang, mens vi sleit med å få til noe spill. Holeværingen var nærme etter 3 minutter. Etter 8 minutter setter Ådne Kjøl opp Sølve Midtskogen, men hans harde avslutning går i nettveggen. Like etter har vi dobbeltsjanse på en corner. Men vi er ikke harde nok. Kampen er jevn, selv om vi har ballen mest er Holeværingen på. De tar også ledelsen etter 11 minutter på en corner. Det setter et lite støkk i oss, men vi jobber oss gradvis inn i kampen og etter hvert er det stort sett HFK som har kontroll. Tidvis bra pasningsspill og gode bevegelser. 1-1 er et døme på det, flott og hurtig spill. Vi ruller fra venstre til høyre. Bredesen slår en flott crosser til Kleppo. Som på sin side drar seg nedover høyresiden, slår hardt inn til Jarand Ugulen som får drømmetreff og kliner ballen utagbart i mål bak den gode Holeværingen keeperen. Nå kom sjansene på løpende bånd. Først Ward, så Thorberg, så Midtskogen før Daniel Ward endelig lyktes og 2-1. Flott angrep, Midtskogen legger fint til rette og Ward har en enkel jobb med å trille den inn nede ved stanga. HFK er veldig gode i denne perioden og det hjelper ikke at Holeværingen får en utvist like etter. En i overkant tøff takling på Ådne Kjøl, Tangen dro resolutt opp det røde kortet.

Lagene gikk til pause på en 2-1 ledelse til HFK, kunne nok vært noe større etter en fin avslutning på omgangen av HFK.

I andre omganger det stort sett et lag på banen. HFK kommer til en farlig sjanse etter 10 minutter på et kast som banens gigant Bredesen header over fra kort hold. Etter 13 minutt ruller HFK bra opp. Tyribakken setter opp Thorberg. Men første avslutningen går rett i Tyribakken 😉 før Thorberg setter ballen i mål til 3-1. Når Magnus Bækken som fikk en snarvisit på banen i går økte til 4-1 like etter var kampen avgjort. HFK roter bort noen sjanser, men Lothe er sikker på straffe rett før slutt etter at Kjøl fikk seg en ny luftetur 😉 5-1.

Det ble til slutt en grei kamp av HFK mot et Holeværingen lag som jobbet godt. Fortjent og nå er vi videre i NM.

Best på HFK og dagens Fjellkjeden spiller ble Adrian Lugo Bredesen, tett fulgt av en ivrig og god Ådne Arnegård Kjøl. Daniel Ward og Jarand Ugulen hadde også en god kamp.