Kon:                               36 min Vegard Tomasrud

HFK:                               68 min Jørgen Hesla Berget

Kon:                               90 min Simen Ruud

HFK:                               7 min Jonas Bergane

Cornere:                       (2-0) 4-1

Sjanser:                         (3-3) 5-7

Tilskuere:                    62

Dommer:                      Rolf Kristian Tangen(Ådal) AD 1 Rune Kjørstad (Skrim) og AD 2 Elias Egenæs Melgård (Stoppen SK) – fikk bra flyt i kampen. Var med på at det ble en underholdene og fartsfylt 4 div kamp. Kunne vært enda mer konsekvent på kort, samt at vi føler at vi får en-to feilaktige annullerte mål for offside.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Mikkel Storeskar (MS) Per Nyhus og Tobias Grangård (VB) Olav Kvåle Myksvoll(Jørgen Hesla Berget 30 min) (Def MB) Gaute Vedvik og Lasse Moen(Samuel 14 min) (Off MB). Nils Olav Smestad (Bendik Øen Strand 30 min), Magnus Bækken og Ahmed Ahmed(Håvard Gåsterud 9 min) (Spiss) Jonas Bergane Reserver:

HFK møtte et sterkt hjemmelag i god form. Åpningen av kampen var jevn og fartsfylt. Men etter hvert tok HFK mer tak i ballen og Konnerud sleit litt med å henge med. Men HFK kom ikke til de helt store sjansene. Før et frispark i det 11 min. Ble slått perfekt inn i boksen og Tobias Grangård stusser den i mål. MEN ble litt uforståelig avvinket for offside. Grangård hadde en i ryggen når ballen ble slått og det skal mye til at han ikke var onside. I det 18 minutt må Per Oskar Stave  i strekk for å redde et god Konnerud skudd, corneren ble resultatløs. I det 30 minutt kommer et av kampen beste angrep og Jonas Bergane blir spilt alene igjennom, men skuddet fra ca 14 meter stryker like utenfor. Her burde vi tatt ledelsen. I det 34 minutt, sliter vi med å avklare i egen boks etter en god opprulling av Konnerud på vår høyre side. Returen faller ned i beina på Konnerud spilleren Vegard Thomasrud som scorer sikkert fra kort hold. I det 38 minutt figheter Nils Olav Smestad godt og får kranglet med seg ballen inn i Konnerud sin 16 meter, han spiller fri Jonas Bergane på 5 meteren, MEN skuddet ble altfor svakt og havnet rett på keeperen. Like før pause har Konnerud en god mulighet etter et langt kast. Lagene gikk til pause med 1-0 ledelse til Konnerud, i en omgang U hadde vært mer riktig.

I andre omgangen kommer HFK bra ut og styrer kampen enda litt mer enn i 1 omgang. I det 55 minutt, setter Bergane opp Bækken alene med keeper, men taper den duellen med Konnerud sin keeper. I det 68 minutt kommer en fortjent utligning. Mikkel Storeskar som har hatt en sterk sesong setter opp toppscorer Hesla Berget som gjør ingen feil alene med keeper og 1-1.

I det 71 minutt, er Konnerud på en sjeldent visit. De vinner en corner og på corneren blåses det en kjempemulighet over. Like etter vinner Berget en duell med keeperen, ballen faller ned i beina på Berget, men skuddet blir for løst og en Konnerud forsvarer får avverget nær målstreken. Like etter ruller vi fint opp på vår høyre side, Storeskar server flott inn til Berget som på en heading fra 7 meter ikke får skikkelig klem og Konnerud keeperen redder igjen. Ikke lenge etter har Konnerud en ny stor sjanse etter corner. Kampen fortsetter i høyt tempo, det er underholdene og spennende. Slike kamper liker vi, men vil jo helst vinne da 😉 Dessverre går det ikke i dag, men vi var nære og hadde sett under hett fortjent seieren. MEN det skal sies at kampen kunne vippet i begge retninger.

HFK gjennomførte en solid bortekamp mot et godt lag og vi er alt i alt fornøyd med prestasjonene.

Best på HFK og vinneren av dagen Halling sin pris, gavekort på 300 kr på Hallingkjeden.no ble Mikkel Storeskar. Men vi vil også trekke frem Gaute Vedvik som spilte en meget solid kamp. Han har tatt store steg i år og kommer til å utvikle raskt videre etter hvert som han får mer og mer tillitt. Synes også at Jørgen Hesla Berget er involvert i mye positivt etter innhoppet og at Bergane skaper mye, selv om han nok kunne scoret et par mål.