Dette må du betale i treningsavgift i Hallingdal Fotballklubb:

Styret har vedtatt at det fra 2017 blir lik treningsavgift for alle spillere.

Medlemskontingenten på kr 150,- blir først sendt ut, deretter blir dere fakturert følgende rater:

- Vårrate: 1750,-

- Høstrate: 1750,-

+ Utstyrspakke kr 1000,- avhengig av når på året du begynner.

Til sammen kr 4500,- + medlemskontingent på 150,-.

For noen blir dette dyrere enn i fjor, for andre billigere. Hvis det er noen som ikke ønsker utstyrspakke, kan de si ifra til Ingvild Kvåle Myksvoll på hallingdalfotballklubb@gmail.com. Totalprisen blir da litt lavere.

Denne prisen inkluderer all normal aktivitet gjennom året. Det kan komme egenandeler på sosiale opplegg, cuper, treningskamper med overnatting i tillegg til faste aktiviteter som Norway Cup og treningsleir.

Treningsavgiften er sterkt subsidiert, dvs. at HFK støtter dere mye. Husk at alle også skal bidra på minst én stor dugnad i løpet av året.

Ved spørsmål rundt faktura og betaling kan du kontakte Ingvild Kvåle Myksvoll på hallingdalfotballklubb@gmail.com.

Ved spørsmål rundt sport kan du kontakte Jan-Eirik «Jansen» Thorberg på jthorberg@hotmail.com (gutter) og Henrik Johansson Thorset på henrik.thorset@hemsedal.kommune.no (jenter).

Sist oppdatert 1.04.2017