Kampen om tilværelsen! Jesper Taaje og hans Sandefjord!

Postet av Eirik Reime Thorberg den 24. Nov 2023

Etter å ha ligget på nedrykksplass over lang tid har Sandefjord jobbet seg opp på trygg grunn etter å ha slått Rosenborg, Aalesund og spilt uavgjort mot Brann.


Laget med et av de minste budsjettene i ligaen kan nok engang motbevise fotballekspertene sine tabelltips. År etter år har de blitt tippet ned, i år er intet unntak.


MEN, med to serierunder igjen ligger de på 13.plass med 28.poeng. Det er 2 poeng foran Stabæk på kvalik og 3.poeng foran Vålerenga som er på direkte nedrykk. Sandefjord har endel bedre målforskjell enn Stabæk og Vålerenga.


På søndag spiller de bort mot Stabæk, et lag som har hevdet seg etter amerikaneren Bob Bradley tok over trenerjobben. Hvis Sandefjord vinner mot Stabæk så kan de ikke rykke direkte ned og har mest sannsynlig fornyet Eliteseriekontrakten, men hvis de går på et tap, da kan de fort havne på kvalik og direkte nedrykk.


Dette er kampene som blir viktige å følge med på for Jesper og Sandefjord sin del:


26.11, 17.00:


Stabæk - Sandefjord

HamKam - Vålerenga 


3.12, 17.00:


Sandefjord - Lillestrøm

Vålerenga - Tromsø


Jesper Taaje har hatt en god sesong i midtforsvaret til Sandefjord, såpass godt at han har blitt hovedkaptein, var tidligere i kapteinsteamet. 


Jesper har spilt 27/28 kamper, har den siste tiden slitt med en liten skade.

Han står med 4 mål og 4 gule kort.

Kanskje et mål ifra Hemsedølen kan bidra til fornyet kontrakt!


Så hvis du har mulighet ta turen til Nadderud (Bærum) førskommende søndag og/eller turen til Jotun Arena ( Sandefjord) for å støtte Jesper!


Vi i Hallingdal heier på deg!



Hallingtrøkk og Hallingstolt!



Eirik Reime Thorberg.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.