DUSINET FULLT FOR HFK, DA SANDE BLE KNUST BORTE.

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 21. Sep 2023

Sande   -             HFK                       (0-4) 0-8

Sande:

HFK:                                    23 min 0-1 Vegard Vedvik (Renslo), 25 min 0-2 Øyvind Tørrisplass (Renslo), 29 min 0-3 Tørrisplass (Anders Mastrup) og 42 min 0-4 Tørrisplass (Ammar), 48 min 0-5 Tørrisplass (Abbas), 62 min 0-6 Sander Tyribakken str (Renslo felt), 68 min 0-7 Tørrisplass (Renslo) og 88 min 0-8 Erik Lien (Torralba)

Sande:                               60 min Tor Erik Plassen og 73 min Suliman Momand

HFK

Cornere:                             (0-4) 1-7

Sjanser:                                             (1-10) 2-24

Tilskuere:                          43 –

Dommer:                           Hans Egil Drolsum (Vikersund IF) AD 1:  Joachim Bakkalia Buchman (Uvdal IL) AD 2: David Bader (Strømsgodet IF)  - God trio i en lettdømt kamp, slår ned når det kunne blitt stygt og leverer tre veldig gode fordel, som resulterte i to mål og sjanse.

HFK tok tidlig kommandoen på kampen mot et noe redusert Sandelag og var vel egentlig best fra start til slutt. Men det tok litt tid før første scoringen kom. Vi viser varierende repertoar, mål mot etablert, kontringsmål av høy klasse, dødball og langskudd. Vi skaper enormt med sjanser, grei utnyttelse, men stolpene og en god Kjell Magnus Bjørløv i Sande målet hindret flere mål. Bjørløv hadde noen imponerende redninger og er atletisk til å ha pushet 40.

Neste kamp, er hjemme mot Kongsberg fredag kl. 1930. Her skal vi ha revansje.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Johannes Kleppo Dokken (Olav Myksvoll 76 min) (MS) Anders Mastrup (Sondre Sporan Tollefsen 69 min) og Mikkel Storeskar (Gaute Tollefsen 63 min) (VB) Sander Tovsrud Brenno (Per Nyhus 63 min) (Anker) Vegard Vedvik (VK) Abbas Amir (David Torralba 63 min) (IL) Sander Tyribakken (Kvein De Cruz 76 min) og Simen Andreas Renslo (kap) (Sander Brenno inn igjen 79 min) (HK). Ammar Alhamdo (Erik Lien 69 min) Sander Tyribakken (Spiss) Øyvind Tørrisplass (Ammar inn igjen 79 min) Ubenyttet reserver:

Referat

Sande er et tøft hjemmelag og vi var forberedt på at vi fikk ingenting gratis. Men gutta var i storform og var best fra start til slutt. Til tross for betydelig ballinnehav, ble ikke de store sjansene skapt i første del av kampen. Kun et par cornere i første del av første omgang. I det 22 minutt kom Abbas til en god sjanse, men Sande keeperen reddet greit. Like etter kommer Vegard Vedvik til en flott skuddmulighet på 20 meter og derfra upresset da blir det farlig. Han limer skuddet utagbart for Sande keeperen oppe i høyre kryss og 1-0 til HFK. Etter den scoringen kom noe av dagens beste angrep. Først i det 27 minuttet ruller vi opp fra venstre til høyre med hurtig småspill, Johannes Dokken Kleppo drar seg forbi en Sande forsvarer før han slår ballen inn foran keeperen, her kommer Ammar i full fart og møter ballen med hodet, men headingen går like utenfor. I det 29 minutt, vinner Mastrup ballen i eget forsvar, han finner Ammar, som igjen spiller til Renslo som så finner Tørrisplass og 2-0. 3-0 målet kom ved at Ammar og Matrup kombinerte bra i eget forsvar, før midtstopper Mastrup fosser oppover vår venstre side før han legger inn til Tørrisplass som drar av to Sande-forsvarere og scorer greit 3-0. Utrolig raskt og bra kontring. I det 32 minuttet er det Abbas som kommer seg fri og legger inn til Tørrisplass, men headingen går like over. I det 41 minutt ruller Sande bra opp på sin venstre side, innlegget finner Sande spissen, men skuddet går utenfor. I det 42 minutt leverer dommer Drolsum en veldig god fordel. Ammar kommer fremover på vår venstre side, før han blir lagt i bakken, så slår han videre til Renslo som fosser fremover og finner Tørrisplass, som scorer enkelt 4-0. Strålende bruk av fordel, selv om benken til HFK skreik på frispark 😉 I det 44 minutt er det driblekongen Renslo som kommer seg fri rundt 16, men det harde skuddet går over. I det 45 min var det flere glimrende prestasjoner. Vedvik drar fint av to Sande spillere- sentrer til Renslo, som på sin side setter opp Abbas, som sender av gårde et meget godt skudd. MEN med en av kampens beste prestasjoner redder Bjørløv med en klasseredning. Det at det ikke ble mål der betydde at lagene gikk til pause på 4-0 til HFK. I en omgang HFK var best fra start til mål.

Sist mot ROS, så var vi ikke så gode til å følge opp i andre omgang, det hadde vi lyst til denne gangen.

HFK kom kjapt ut, tok kommandoen og allerede etter 48 minutter økte Tørrisplass til 5-0 etter at Abbas hadde sendt av gårde et godt skudd i tverrliggeren. To minutter etterpå, smeller det i tverrliggeren igjen. Brenno drar seg fint forbi vår venstre side og brenner av et godt skudd i tverra. Nå smalt det ofte, i det 51 min var det Kleppo som fant Tyribakken som skjøt i stanga. Her går det unda 😊 I det 52 min har Sande corner og det blir en sjanse, som de heldigvis ikke greier å sette. I det 55 min finner Ammar Tørrisplass, men denne gang lyktes ikke storscoreren. Like etter er dommer Drolsum nok en gang på «jobb», her blir Renslo felt i boksen og Drolsum ser an fordelen før han dømmer straffe. Den setter Tyribakken kontant i mål. I det 62 minutt er Tyribakken nærme og Tørrisplass i det 64 min. Før Tørrisplass putter sitt 5 for dagen og hans 27 for sesongen, 7-0. Tørrisplass 2, Lien 2, Brenno 1, De Cruz 1 hadde sjanser til å øke før Lien fikk gleden av å sette 8-0 med et flott skudd etter et godt forarbeid av Torralba.

Dette var en veldig god kamp av HFK og vi er fortsatt i god form til tross for stor belastning.

Seier nr 12 på rad er i boks, vi jakter nr 13. HFK lagene har ikke tapt siden 3 juni, som pussig nok var mot Kongsberg, nå skal vi ta revansje!!

Tørrisplass med ny målrekord og Renslo med assist. De kan jeg garantere kommer til å øke før sesongen er over.

Det er vanskelig å komme utenom 5 målscorer Tørrisplass som dagens Lie Sport Halling. Men dette var en av de best gjennomførte kampene i år. Mange som presterer bra og med sterk tropp ser vi frem til avslutningen av årets sesong

Vi krysser fingrene for at Drammens Ballklubb gir oss en hjelpende hånd mot Åssiden i morgen. Vi har trua på det og trua på oss selv. Selv om vi har igjen flere tøffe kamper.

Les Hallingdølen - Målkalas då Øyvind slo scoringsrekorden: – Eit av dei aller beste laga eg har sett (hallingdolen.no)

Neste kamp er hjemme mot Kongsberg. De skal vi ha revansje mot etter det sure tapet i vår.  Kongsberg er foreløpig det eneste laget vi ikke har slått i år. Kom og støtt oss på Hallingmo fredag kl. 1930.