REVANSJE MOT STOPPEN- ETTER DET FORSMEDELIGE BORTETAPET  SYVENDE SEIER PÅ RAD OG NIENDE PÅ DE TI SISTE.

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 30. Aug 2023

HFK       -             Stoppen                            (4-1) 6-1

HFK:                                    12 min 1-0 Abbas Amir (Ammar) 20 min 2-0 David Torralba (Simen Renslo) 25 min 3-0 Simen Renslo (Sander Tyribakken), 26 min 4-0 Øyvind Tørrisplass (Renslo), 55 min 5-1 Tørrisplass (Abbas) og 58 min 6-1  Tørrisplass (Vedvik)

Stoppen:                           43 min 4-1 David Eidskrem

HFK

Stoppen                            66 min Jakob Holst

Cornere:                             (3-1) 6-1

Sjanser:                                             (7-1) 15-1

Tilskuere:                          70 – Litt få, men ikke rart med mye flom i dalen. Satser på tredobling neste hjemmekamp.

Dommer:                           Ismael Dakhouch Fakihi (Vikersund) AD 1: Nils Gunnar Bjerke (Modum) og AD 2: Joakim Bakkalia Buchmann (Uvdal) – Grei dømming i en veldig lettdømt kamp.

Det var rett før denne kampen også måtte utsettes på grunn av flom. Men heldigvis fikk vi gjennomført. Litt på håret for Stoppen, som rakk siste kolonne forbi Nesbyen før veien stengte.

HFK fortsetter sin gode form og Stoppen ble ingen målestokk, men uansett godt med revansje etter det sure tapet borte.

Vi vet det er langt opp, men vi kjører på, med mål om å ta igjen Åssiden.

Neste utfordring er tøff, borte mot DBK på Øren fredag kl. 1930

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Anders Mastrup (Sander Tovsrud Brenno 60 min) (MS) Gaute Tollefsen og Mikkel Storeskar(Henrik Granhaug 70 min) (VB) Ammar Alhamdo (Wizam Alhamdo 87 min)  (Anker) Vegard Vedvik (Mathias Jensen 74 min)(VK) Abbas Amir (Sondre Sporan Tollefsen 75 min) (IL) David Torralba (Per Nyhus 75 min) og Simen Andreas Renslo (kap) (Johannes Kleppo Dokken 45 min) (HK). Sander Tyribakken (Spiss) Øyvind Tørrisplass Ubenyttet reserver: Noor Jamdar.

Referat

HFK kom veldig godt i gang, ledet av en meget god Simen Renslo. Han imponerte stort med flotte pasninger og som vanlig iherdig jobbing. Etter 5 minutter tar Renslo et raskt frispark og setter opp Sander Tyribakken på blankt, men han nøler litt og skuddet blir blokket ut til corner. Etter 12 minutter drar Ammar Alhamdo seg fint inn i banen og svinger inn foran mål, der dukker Abbas opp og styrer den i mål og 1-0. Veldig fortjent. Etter 18 min har Abbas servitør jobben og setter opp David Torralba, men avslutningen blir avverget til corner. Like etter setter Renslo opp Torralba og han scorer greit og 2-0. Det er kun et lag på banen, HFK dominerer totalt. Etter 25 min kommer 3-0 Tyribakken finner Renslo inne i 16 meteren og han scorer greit. 4-0 minuttet etter denne gang er det Renslo som setter opp toppscorer Tørrisplass og 4-0. Etter den slipper HFK litt opp og Stoppen kommer inn i kampen. I det 42 min reduserer de til 1-4 på corner. Lagene gikk til pause på 4-1. Fullt fortjent. Ledelsen burde vært større.

Andre omgangen dominerte HFK fra start til mål og burde scoret langt flere mål enn de to som Tørrisplass scoret. Det betyr at han har 17 mål på 16 seriekamper, han er i rute til å slå/tangere rekorden til Grangård og Bækken på 25/26 et mål pr kamp.

HFK fikk gitt en rekke unggutter nyttig spilltid, samt debuten til 16 åringen Wizam. Han ble med det den 15 gutte/juniorspilleren som har spilt i år.

Flere på HFK leverte en god kamp. Laget var totalt overlegne. Renslo er nevnt. Dagens Lie sport spiller ble Øyvind Tørrisplass.

Vi går for seier i alle kampene fremover, så vi håper på hjelp fra de andre klubbene til å hindre Åssiden fra å vinne serien.

Neste kamp er borte mot DBK fredag kl. 1930 Her skal vi ha revansje etter tapet i vår.