Postet av Jan-Eirik Thorberg den 24. Mai 2023

Herrer:

Hokksund     -           HFK     (0-2) 1-6

Hokksund:                75 min 1-4 Henrik Hontvedt

HFK:                             10 min 0-1 Øyvind Tørrisplass (Ammar), 31 min 0-2 Tørrisplas (david Torralba) 58 min 0-3 Vegard Vedvik (frispark Toralba felt), 81 min 1-5 Tørrisplass (Torralba) og 90 min 1-6 Anders Mastrup (Renslo)

Hokksund:

HFK:

Cornere:                     (0-2) 2-5

Sjanser:                       (0-5) 2-9

Tilskuere:                   57 – Strålende vær.

Dommer:                    Hans Egil Drolsum (Vikersund IF) AD 1: Yakup Karagøz (Strømsgodset IF) AD 2: Geir Johannessen (Stoppen SK) – En lettdømt kamp som trioen gjennomførte på en meget god måte.

HFK slo tilbake etter et par kamper under pari. Det hjalp å få tilbake Mikkel Storeskar i laget. Han spiller en svært viktig rolle i dette noe urutinerte laget.

Det var veldig varmt, men det behersket vi veldig bra.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Johannes Dokken Kleppo(Anders Mastrup 61 min) (MS) Gaute Tollefsen og Mikkel Storeskar (Kevin Cruz 80 min) (VB) Sander Tovsrud Brenno(Henrik Granhaug 80 min) (Anker) Vegard Vedvik (Sondre Tollefsen 61 min)  (HK)Ammar Alhamdo (Jakub Pycyrek 77 min) (IL) Abbas Amir (Erik Lien 68 min) og Simen Renslo (kap) (HK). Øyvind Tørrisplass (Spiss) David Torralba Ubenyttet reserver:

Referat

HFK åpnet kampen forrykende og allerede etter 2 minutter på en meget godt slått corner av Torralba burde vi tatt ledelsen ved Renslo, men en fantastisk blokkering av en Hokksund spiller forhindret det. Like etter ruller HFK opp et flott angrep ved Renslo og Abbas, ballen ender opp oss Tørrisplass, men han greier dessverre ikke å overliste keeeperen på en stor sjanse. Like etter må keeperen ut i full strekk på et godt Ammar skudd. I det 10 min tok vi fortjent ledelsen. Ruller opp på vår venstre side, Ammar finner Tørrisplass, som drar en tunnel på en Hokksund spiller og skjærer inn i 16 meteren, før han curler den knallhardt i motsatt kryss. Fantastisk scoring og 0-1. Vi styrer kampen totalt, men de virker halvskumle på overgangene. I det 29 min kommer de på en slik mulighet, men Stave i HFK målet er våken og får avverget. I det 31 minutt, er Dokken Kleppo ute av posisjon 😉 , men finner Torralba som igjen finner Tørrisplass og 0-2. Veldig fortjent. Selv med god kontroll og mye ball så sto det kun 2-0 til HFK til pause.

I andre omgang åpner HFK på samme måte. Etter 50 minutter blir Torralba lagt i bakken på 22 meter. Og alle vet hva som skjer når Vegard Vedvik gjør seg klar. Han smeller den knallhardt i mål og 3-0. Det var det siste han gjorde før vi sendte han på flyet til Harstad. Etter han gikk ut mistet vi litt struktur. Men det var HFK som scoret igjen etter 58 minutter. En corner av Torralba ender opp hos Renslo og 4-0. I det 75 min får Hokksund en redusering, litt dårlig kommunikasjon sendte Hokksund spissen alene igjennom og 1-4. Hokksund var litt mer på i denne perioden. Like etter øker heldigvis HFK og punkterer matchen ved et strålende angrep. Jakub finner Torralba med en utsøkt pasning og alene med keeper vipper han ballen over, men den spretter i stolpen. Men der dukker Tørrisplass opp igjen og fullfører sit hattrick og 1-5. På overtid fastsetter Mastrup sluttresultatet til 6-1 etter at Renslo får spilt ham fri før han ble lagt i bakken. Dommeren kjører fordel foran straffe og Mastrup scorer greit.

Dagens Lie sport Halling ble tremålsscorer Øyvind Tørrisplass. Men det var veldig mange som leverte en strålende kamp, der i blant David Torralba og Vegard Vedvik.

Vi ønsker Hokksund lykke til videre i sesongen.

Neste kamp er hjemme mot ROS fredag kl. 1930 - Vi skal revansjere hjemmetapet mot dem i fjor.  😊