JUNIORLAGET TIL HFK TIL NM FOR 11’te GANG PÅ RAD

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 26. Mar 2023

Herrer: 

Hokksund                         -             HFK        (0-2) 0-5 

Hokk:                   

HFK:                     15 min 0-1 Mikkel Evan Renslo(Sander Brenno), 39 min 2-0 Sondre Tollefsen (Øyvind Tørrisplass), 69 min 3-0 Renslo (Tørrisplass), 89 min 4-0 Tollefsen (Brenno) og 90 min 5-0 Brenno (Olav Berg) 

Gule kort:      

Hokk:                   27 min Håkon Thoen og 49 min Hoen 

HFK:                                     

Rødt kort:            

Cornere:             (?-?) ?-?

Sjanser:               (?-?) ?-?

Tilskuere:            ??

Dommer:            Maliha Ahmady (Mjøndalen IF) AD 1  Joachim Bakkalia Buchman (Uvdal)  og AD 2 Hozan Abas Ibrahim (Åmot IF) –- Dømte en god kamp, det eneste var om de skulle slått hardere ned på ufint spill.

 

Det var knyt stor spenning til kampen av mange grunner. Det ene var at HFK måtte vinne for å kvalifisere 

seg. Vi trodde i utgangspunktet at vi var klare før denne kampen. Men så kom det en ny beskjed fra 

NFF Buskerud om at det kun var et lag som gikk direkte og de to beste toerne. Så da måtte vi plutselig 

vinne. Med mye sykdom i troppen, som var vi på forhånd veldig usikre, selv om Hokksund er et lag man

 bør slå. Et annet moment var at årets lag er veldig ungt, laget har gjennomgått en kraftig 

generasjonsskifte etter det sterke 03 laget til HFK som kom til tredje runde i fjor. Men mange nye sterke 

spillere, gjør også årets lag til et slagkraftig lag. Vi kvalifiserte oss til første runde i NM for ellevte gang på 

rad, noe vi synes er en knallsterk prestasjon av en liten utkantsklubb 😉 Ekstra solid var det, når sterke 

lag som Modum og Hønefoss BK også var i puljen. 

HFK hadde før denne kampen spilt 3-3 mot Modum i Valdres og slått HBK 3-1 i Hønefoss, før vi i går slo Hokksund på vår «hjemmebane» på Jevnaker 😉 

Les mer for kampstats og referat. 

Lagoppstilling: Noor Jamdar(Mathias Øvreengen-Moen (HB) Kristian Vold Intelhus (MS) Henrik Glesne Granhaug (kap) og Dawid Pychyrek (VB) Sander Tovsrud Brenno (MB) Øyvind Tørrisplass, Sondre Sporan Tollefsen, Gaute Sporan Tollefsen, Mathias Sætre Jensen og Erik Lien  (Ang). Øyvind Tørrisplass Reserver: Alle spilte – Alfons Sjøgren, Wisam Mohamad Alhamdo, Mikkel Evan Renslo, Olav Berg, Jardar Børtnes og Jakub Pychyrek.  

 

 

 

Referat  

Det var forventet at HFK skulle være det beste laget, men med tanke på at vi har hatt veldig mye sykdom i troppen var vi svært usikre. HFK tok tak fra start og pushet Hokksund bakover. Det ble produsert sjanser på løpende bånd, men uten å lykkes. Men etter 15 minutter kom 1-0 målet. Flott kjørt av Sander Brenno på venstre side, finner Lien som igjen finner Mikkel Renslo som scorer. Veldig fortjent. HFK presser på videre, skaper sjanser, men sliter med å få ballen i mål. Hva med Hokksund, de var på en farlig visitt, men den tok Noor seg greit av. I det 39 min er Sondre Tollefsen på farten, han finner Øyvind Tørrisplass som øker til 2-0. Det sto seg til pause i en omgang HFK dominerte totalt. 

Den dominansen fortsatte i andre omgang. HFK var først på ballen og best i alt. Tørrisplass finner Renslo etter 69 min og 3-0. Renslo er virkelig i gang etter sykdom og småskader i vinter. På slutten rakner Hokksund og det blir også tidvis litt stygt spill. I det 89 min øker Sondre Tollefsen til 4-0 etter nok et bra fremspill av Brenno. Han er som en virvelvind på vår venstre side og vi tror han går mot en strålende sesong. På overtid fikk han også gleden av å sette ballen i mål til 5-0 etter bra satt opp av Olav Berg. 

Alt i alt en god kamp av HFK og vi er videre til første ordinære runde i NM. Det blir spennende å se hvem vi får. Første runde er mest sannsynlig i midten av april.  




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.