HFK: 58 min 1-1 Linus Hedlund(Simen Andreas Renslo)

Gule kort: HFK: 30 min August Fosse, 53 min Tomas Nygård, 80 min Sondre Hole Dokken, Anders Mastrup 87 min og 92 min Alfred Scriven.

A/H: 80 min Eirik Haugen, 92 min Mathias Hoftvedt og 93 min Martin Vestreng

A/H: En utvist fra benken.

Cornere: (3-0) 6-1

Sjanser: (4-3) 9-6

Tilskuere: 230 (Men ca 100 fra Aurskog/Høland)

Dommer: Jonas Fuglum Hovden (Storhamar IL) AD 1 Hans Egil Drolsum (Vikersund IF) og AD. 2 Roar Fjeldheim (IBK) – Ad dommerne greide seg bra. Men dommeren hadde store problem gjennom hele kampen- Han la lista meget lavt, noe som førte til stor frustrasjon hos begge lag som liker at det smeller litt. Det førte også til et meget billig straffespark, som de aller fleste ikke hadde vært i nærheten av å dømme på. Han viser også svak spilleforståelse når han gir Scriven gult for å trille ballen bort til keeper etter en 5 meter på overtid og keeperen slipper ballen forbi med vilje!! Denne uthalingen + 7 bytter og to stopp i spillet pga skader gav også bare tre minutter i tillegg!! – Jevnt over svak, blir forundret når de setter opp en sånn dommer i en viktig kamp for A/H i protestligaen ;) Vi stusser også på at de generelt ikke bruker mer rutinerte dommere i serien vår(hadde to dyktige på linja), men det er vel fordi vi er på lavt nivå?

Lagoppstilling: Jarle E Stanes (HB) Mikkel Storeskar (MS) Sondre Hole Dokken (kap) og Tobias Grangård (VB) Linus Hedlund (DMB) August Fosse (Moahammad Al Kabra 51 min) og Simen Andreas Renslo (OFFMB) Ahmed Ahmed (Kristian Svenkerud 84 min), Alfred Scriven og Steffen Haugstad (Anders Mastrup 74 min) (Spiss) Tomas Nygård Reserver ikke brukt: Jørgen Toppen Moen, Magnus B Magnetun, Martin Haraldset og Ole Cato Haugen.

HFK spilte en ny god kamp mot et Topp 5 lag som kjemper knallhardt for å beholde plassen i divisjonen. Ut i fra spill og sjanser burde vi hatt minst et poeng i denne kampen. Selv om det var bedring i det offensive spillet sliter vi med å sette ballen i mål.

Nå er neste kamp borte mot Sander førstkommende lørdag kl. 1600, den skal vi ha!!

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT

HFK prøvde å kjøre ut i 100, men ble avblåst gang på gang for frispark. Det gjorde at kampen ble veldig oppstykket og vi fikk ikke satt trøkket vi ønsket. Men allikevel var det vi som styrte det meste. Men den først sjansen lot vente på seg. Det tok 21 min. Et godt slått frispark av Mikkel Storeskar ble flikket videre av Tomas Nygård, men keeperen fikk slått den hårfint til corner. På corneren, stusser Scriven flott til Simen Renslo som alene på bakre klinker til men utenfor. HFK har god kontroll på kampen, uten å blende. Men mange frispark gjør at A/H får satt litt trøkk på dødballer. I det 25 får de også et svært billig straffespark, som de setter 0-1. Etter den scoringen jevner kampen seg ut. I det 34 minutt kommer de på en god kontring, men en god HFK blokk hindrer mål. I det 39 min har Dokken og Nygård en dobbelsjanse men får ikke pirket ballen i mål. I det 44 minutt skjer det en omdiskutert situasjon. A/H kontrer på vår dødball og kommer seg nesten helt fri på vår høyre side. Ballen blir slått 45 grader til A/H spilleren som nøler litt så Dokken får satt en takling bakfra. Han er på ballen, men er nok også på mannen. Her kunne det fort blitt nytt straffespark og eventuelt også rødt kort. På overtid har HFK en ny stor sjanse, Storeskar slår en flott innlegg og Scriven stiger til værs i boksen, men headingen fra god posisjon går dessverre over. En forholdsvis jevn førsteomgang, med 1-0 ledelse til Aurskog/Høland.

I andre omgang kjører HFK mer mot et A/H som virker slitent. Allerede etter et minutt ruller HFK fint opp på vår venstre side. Skuddet til Renslo blir slått til corner av A/H gode keeper. I det 51 minutt må vi ta av August Fosse, han hadde blitt veldig frustrert over å ha fått mange tvilsomme avgjørelser mot seg og nærmet seg rødt kort. HFK holder uansett trøkket oppe og på en corner i det 57 minutt kommer Renslo helt fri på bakre men greier ikke å få ballen i mål. Han snapper opp returen, drar med A/H forsvaret på tur og finner Linus Hedlund alene på bakre 1-1. Vi er i ferd med å ta kampen hjem, vi styrer spillet og har sjansene. Men i 60 min roter vi i bakre ledd og sender en A/H alene i gjennom mot Stanes som gjør en kanonredning. I det 76 minutt slår Storeskar et nytt godt frispark som Dokken header over fra god posisjon. Det vil seg ikke og det blir utgjort når A/H på en av sine få visiter får inn 2-1 målet. Ikke fortjent, men sånn har det ofte vært for oss i år. Uansett så står vi på ut kampen, «treverket» og oppfordrende A/H forsvarsspill står i veien for en fortjent utligning. I det 93 minutt er vi svært nærme, Hedlund blir spilt fri på bakre stolpe av innbytter Kristian Svenkerud, men skuddet går knallhardt like utenfor. Dessverre blåser dommeren av til tross for muligheten til å legge til mye mer tid.

Linus Hedlund dro DBC bestemannsprisen igjen for andre gang på rad. Tomas Nygård, Mikkel Storeskar og Jarle Stanes var også gode på et godt HFK lag.