SKOLESTART!!!!

Postet av Sven Gøran Bråthen den 15. Aug 2016

Heisann, og velkommen til nytt skoleår.


Det som skjer i år er noe vi i Gol har gledet oss til lenge. Vi har fått ny skole!!!

Dette blir helt fantastisk og gir oss i Gol nye store muligheter.

For IFO vil dette medføre at i stedet for å bruke buss eller gå i 30 minutter for å komme frem og tilbake så tar det bare 5 minutter å gå. Det er faktisk kortere enn å gå til bussen eller foreldreleveringssona. Og vi gjør i den sammenheng oppmerksom på at det bare er de som har barn som går på IFO som kan komme opp hit for å levere/hente barn. Hvis dette blir misbrukt vil det bli rapportert til skoleledelsen.


Vi har også gjort to vedtektsendringer i løpet av sommeren. Den ene medfører at vi har en lavere toppsats, pålydende 2.550.- pr dato. Den andre er at vi ikke lengre inviterer inn 1.-2. klassinger i feriene. Dette gjør at dere som har elever i disse klassene må vurdere mer nøye hva som er riktig alternativ for dere. Vi gjør dette fordi vi mener barn i den alderen trenger kontinuitet og forutsigbarhet i størst mulig grad.


Jeg vil også prøve å avlive noen myter om IFO. Nei, vi har ikke hard fysisk trening men aktivitet som utfordrer barna utendørs innenfor balanse, koordinasjon og samhandling. Ingen hittil har blitt så slitne at det har blitt en utfordring. ja altså utenom på Dugurdsnatt turen vår, men den går det an å slippe. Ja, vi har regler. Men ikke så mange at det blir vanskelig å forklare og huske alle. Vi prøver å holde oss til det som tidligere ble kalt folkeskikk. Altså behandle folk ordentlig og med respekt. Det i seg selv er vanskelig nok det innimellom, i hvert fall når så mange av oss voksne ikke klarer det.


Ellers er det bare å ta kontakt med oss hvis dere lurer på noe, men helst ikke mellom 1300-1630. Da har vi ikke kontortid, men barnetid!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline