U/K:51 min 1-1 Markus Næebøvik Stensby og 90 min 2-1 Karsten Rognerud

HFK:36 min 0-1 Jonas Bergane (Mikkel Storeskar corner)

Gule kort:U/K: 37 min Markus Grønvold og 85 min Karsten Rognerud

HFK: 45 min Alfred Scriven, 80 min Jonas Bergane og 90 min Jesper Taaje

Cornere: (1-3) 1-6

Sjanser: (3-3) 6-8

Tilskuere: 30

Dommer: Kristoffer Erlingsen, Frogner, AD 1 Vegard Heggelund (Kurland) og AD. 2 Ruben Gines (Sand) – Ok gjennomføring av en lettdømt kamp.

Lagoppstilling: Jarle E Stanes, (HB) Sondre Hole Dokken (kap) (MS) Jesper Taaje og Anders Mastrup (55 min Linus Hedlund) (VB) Mikkel Storeskar (MB) Markus Thorberg og Simen Renslo (86 min Mohammad Alkabra) (OMB) Kyrre Lerøy Sataøen, Jonas Bergane og Jørgen Hesla Berget( 65 min Abdikafi Ahmed) (Spiss) Alfred Scriven (80 min Ole Cato Haugen) Reserver:

Vi spilte en av våre beste kamper for sesongen og hadde et godt og variert spill. Dessverre er vi ikke gode nok foran mål og greier ikke å avgjøre en kamp vi har et godt overtak i. Det blir også ekstra surt å sitte igjen med 0 poeng etter et korrekt idømt straffespark på overtid.

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT

Det ble en lang tur ned til Jessheim på en mandag og det var tydelig at turen satt litt i beina i starten av kampen. Ull/Kisa var ikke veldig dominerende men de kom ut i høyt tempo og presset bra på. De skapte også store sjanser innledningsvis. Etter 3 minutter, slår de et frispark inn i boksen og på bakre kommer en U/K spiller alene men sleiver skuddet utenfor. Etter 11 minutter er de nærme på corner og i det 14 minutt drar de av Taaje før de avslutter alene med Stanes men ingen mål. Etter hvert mister de intenistet i spillet sitt og vi tar over. Vi har et godt og hurtig pasningsspill, men manglet litt trøkk i siste fasen. Etter 16 minutter er HFK nærme på en corner som Thorberg slår inn og nesten Bergane scorer, manglet 2 cm på tåa der. I det 23 minutt finner Renslo Hesla Berget med en fin cross. Helsla Berget drar av en mann, men skyter dessverre like utenfor. Vi begynner å dominere en del i banespillet og det var ikke veldig ufortjent at vi tok ledelsen etter en corner fra Storeskar som Bergane header i mål og 1-0 etter 35 minutter. Det virker nå som HFK har god kontroll, selv om U/K kommer litt de siste minuttene før pause, står det 1-0 til HFK når lagene går til pause.

Andre omgang åpner med god HFK kontroll, med et unntak. En glipp i forsvaret fører til at U/K spissen kommer alene med Stanes som varter opp med en superredning. Dessverre er vi litt sløve i det 50 minutt. Renslo forfølger en U/K spiller, men får en albue i ansiktet. Det er sånt som skjer i en duell, men problemet er at resten av HFK forsvaret stopper opp også. U/K spilleren fyrer av et godt skudd fra 16 meteren som skyter fart i den våte gresset. Stanes står litt på feil fot og rekker ikke ned ved stolperota for å avverge 1-1. Veldig bittert etter at vi har dominert store deler av kampen. Men vi står bra opp like etterpå og Sataøen blir spilt alene igjennom, men skuddet hans blir reddet av keeper. Nå presser vi på og i det 65 minutt bør Taaje heade ballen i mål på en corner, men den går dessverre like over. Om mulig er Taaje enda nærmere på et frispark like etter også den smyger seg dessverre like over. Vi har godt press nå og styrer det meste av spillet, men er hverken heldige eller dyktige nok i avslutningene. Scriven er også nærme på et skudd i det 75 minutt. Vi skaper en del store og små sjanser, samt at vi styrer banespillet. Dessverre skjer det som ofte skjer når vi ikke får hull på byllen. U/K kontrer og på kontringen mot et noe passivt forsvar blir U/K meget gode spiss legt i bakken og straffe. Det kom i det 90 minutt og et godt straffespark som Stanes nesten tar fører U/K opp i en 2-1 ledelse. Det ble vanskelig å ta igjen på overtid, men gutta gjorde et helhjertet forsøk. Nærmest var vi på en corner som nesten ble mål.

Dette var til tross for tapet en god kamp fra vår side. Noe vi må prøve å ta med inn i de neste kampene. Det var veldig bittert å sitte igjen med 0 poeng.

DBC sin bestemannspris gikk til Mikkel Storeskar som i flere kamper har levert veldig bra.

Jonas Bergane har også en god kamp, han skaper trøbbel for motstanderen hver gang han er involvert. Så vi må prøve å utnytte ham enda mer!!