NOK EN STORSEIER TIL HFK I JR NM KVAL

Postet av Hallingdal menn senior A den 1. Feb 2016

Stoppen –HFK (0-7) 0-9

Stoppen:

HFK: 2 min 0-1 Jørgen Hesla Berget (Kast Ahmed Ahmed), 9 min 0-2, Anders Mastrup (corner August Fosse), 18 min 0-3 Markus Thorberg (Kristian Svenkerud), 23 min 0-4 Hesla Berget (Jonas Bergane), 30 min 0-5 Jonas Bergane (Thorberg), 36 min 0-6 Ahmed Ahmed (Fosse), 39 min 0-7 Hesla Berget(Thorberg), 54 min 0-8 Mikkel Storeskar (corner direkte) og 86 min 0-9 Markus Thorberg frispark (Thorberg felt)

Gule kort:Borge, Ole Henrik Morken og Sutherland

Rødt kort: Ole Henrik Morken to gule

Cornere: (0-3) 2-7

Sjanser: (??) ??

Tilskuere: 40

Dommer: Telmen Undrakh, Stahelle og Omegn IL, Bjørn Andreas Johnsen Laugerud og Martin Torjus Hallingstad, Skoger. Greit dømt i en lett kampe.

Lagoppstilling: Bendik Øen Strand (Roterende backfirer) Mikkel Storeskar, Anders Mastrup, Tobias Grangård og Jesper Taaje. (Def MB) Markus Thorberg og August Fosse (Off MB). Ahmed Ahmed, Kristian Svenkerud og Jonas Bergane (Spiss) Jørgen Hesla Berget Reserver: Paul Brevig 60 min, Lasse Moen 45 min, Abdirizak Isak 45 min og Magnus Magnetun Bekken 45 min.

HFK tok nok en seier i NM kvalikken. Et lite hakk opp fra forrige kamp, spesielt første omgangen var tidvis bra. Men vi blir ikke satt på de helt store prøvene. Neste og siste kamp er hjemme mot Nordre Sande i Valdres hallen førstkommende lørdag kl. 1400.

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT

HFK var klart best fra start til slutt. Det nye roterende forsvaret systemet fungerte bra. Men kan bli litt verre mot bedre motstand. Forsøket med at spillerne hadde pause praten gikk også bra. Mikkel og August hadde ansvaret. HFK fikk tidvis meget god flyt på det offensive spillet og ble sjelden satt på prøver defensivt, før de siste ti minuttene. Vi hadde også god kvalitet på dødballer og mer fokus på det i kampen enn sist. Det gav resultater. Det sto 7-0 til pause og sluttresultatet ble 9-0. Vi står nå med 22-3 i målforskjell og er vel i realiteten kvalifisert for første runde i NM med en kamp til gode. Jørgen Hesla Berget 3 og Markus Thorberg scoret to mål. Jonas Bergane, Ahmed Ahmed, Mikkel Storeskar og Anders Mastrup hadde et mål hver.

Best på HFK var Ahmed Ahmed, Jørgen Hesla Berget og Mikkel Storeskar. Men ingen dummet seg ut i denne kampen. Eneste skår i gleden var at Bendik Øen Strand dro på seg et rødt kort like før slutt. Da han ved et «uhell» meide ned Stoppen spissen på vei igjennom mot mål.