Ny borteseier for J17

Postet av Sven Gøran Bråthen den 30. Sep 2021

Skiold - Hallingdal FK 2-5 (1-5)

Vi vet at Skiold var skuffet etter at de "bare" klarte uavgjort mot oss på Nesbyen på lørdag. Men de visste ikke hva som skulle møte dem i kveld.

0-1 Milla (assist Signe) kommer etter 20 sek på noe som så ut som et innøvd trekk, men øvinga var en prat i garderoba før kampstart, godt og tydelig instruert og veldig bra utført.

0-2 Milla (assist Tinni) Milla spille opp av Tinni og bare bryter seg gjennom og scorer igjen.

0-3 Selvmål (innlegg Louise) Vi ruller ball fra høyre til venstre ca 25 meter fra mål, Louise legger inn på første touch inn i rommet mellom forsvar og keeper. Masse bevegelse inn og en Skioldspiller er uheldig og setter ballen i eget mål.

1-3 Lang ball fra Skiold som vi bommer litt på, de kommer gjennom og scorer.

1-4 Milla blir spilt opp 1v1 i 16 meteren, blir hektet og straffe. Hun tar den selv og velger å skyte under keeper og i mål.

1-5 Vilde (assist Milla) Nok en gang bruker vi ballen godt og har mange trekk før Milla triller ballen til Vilde som scorer fra 25 meter.

2-5 Lang ball opp på Skiold sin gode spiss, hun holder på den og slipper gjennom til en annen spiller som tupper ballen i stolpe inn.

I denne kampen har vi masse energi i første omgang men faller i press og tempo i andre. Vi skaper ganske mange sjanser i tillegg til målene, men gjør det litt for ofte vanskelig for oss selv med litt for mye føring. Må bli enda bedre på å spille og prate sammen så blir dette gull.

Dagens #Halling var lett denne gangen, Milla med 3 mål og 1 assist var strålende i perioder. Men flere av de som spilte mot samme lag på lørdag hadde også et tydelig løft i dag.