STERK BORTESEIER MOT KONGSBERG

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 21. Apr 2018

Kongsberg - HFK (0-0) 0-1

KIF:

HFK:                               89 min 0-1 Johannes Kleppo Dokken (Jonas Bergane)

KIF:                                66 min Fredrik Storløkken, 67 min Håkon Demmo og 87 min Rune Wårviken.

HFK:                               90 min Jonas Bergane og Mikkel Storeskar

Cornere:                       (0-1)  2-6

Sjanser:                         (1-4) 4-9

Tilskuere:                    68

Dommer:                      Håvard Bjerkelund (IBK) Ad 1 Yakup Karagøz (SIF) og Said Baset Kodamani (Skrim IL). Hadde god kontroll i en tett og intensiv kamp.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Mikkel Storeskar (MS) Per Nyhus og Fredrik Røkkum (VB) Olav Myksvoll(Torleif Rullestad 19 min) (Def MB) Simen Renslo (kap) og Lasse Moen (Lasse Moen 28 min) (Off MB). Ahmed Ahmed(Torje Slåtto 12 min), Jonas Bergane min) og Steffen Haugstad (Johannes Kleppo Dokken 10 min)(Spiss) Jørgen Hesla Berget Reserver:

God kamp av HFK borte mot Kongsberg og 3 nye poeng. KIF er en tøff utfordrer og kommer til å ta mye poeng fremover. Så sterkt dette med 3 poeng på kongsberg

Neste kamp, er hjemme mot Svelvik som vi ofte har harde kamper mot.

Kl. 2000 på Hallingmo fredag. Kom og støtt oss 😉

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT ETTER VIDEOGJENNOMGANG

KIF startet kampen best og kom til en stor sjanse allerede etter 2 minutter når de bryter igjennom sentralt. Alene med keeper under litt press av Røkkum går skuddet like utenfor. KIF er fortsatt aggressive og selv om vi kommer noe mer med er det de som er mest på. Ingen store sjanser før HFK kommer seg frem til en halvsjanse ved Haugstad etter 12 minutter. Etter hvert tar HFK mer og mer over, men er altfor unøyaktige på overgangene. KIF holder fortsatt koken, jobber hardt og er småfarlige på dødballer. Vi gir dem for mye frispark og kast. I det 23 minutt får HFK en veldig god overgangsmulighet, men pasningen fra Lasse moen ble for upresis, Haugstad greier allikevel å få frem et skudd som KIF sin gode keeper måtte i full strekk på for å redde. Det er sjeldent det går så lang tid i en kamp før HFK kommer til sin første sjanse. I det 23 min er HFK nærme, KIF begynner å bli slitne og rommene åpner seg for HFK. Mikkel Storeskar som spilte en god kamp fant Hesla Berget som kom seg alene mot keeper, men skuddet hans fra 14 meters hold reddet KIF keeperen. I det 34 minutt fyrer Bergane av et godt langskudd, som suser like utenfor. I det 37 minutt er samme mann veldig nærme etter en flott langpasning av Røkkum, men avslutningen går rett på keeperen. I det 42 minutt skrur Renslo en corner i tverrliggeren og over. Rett før slutt har HFK en stor overgangsmulighet, men utnyttes ikke bra nok. Renslo kommer allikevel til en god mulighet, men avslutningen blir litt for dårlig.

I andre omgangen går KIF rett i angrep og får en corner som blir ufarlig. I det andre minutt finner Bergane, Myksvoll på motsatt. Han kommer alene men litt tett på keeper. Kunne skutt direkte. Men keeperen vinner duellen. HFK er best i denne perioden. Men målet uteblir. I det 8 minutt er KIF nærme, rot i eget området fører en KIF spiller på skuddhold. Skuddet reddes av Stave og returen ender opp hos Rune Wårviken som nesten på åpent mål skyter i nettveggen. Farlig nærme!! Etter 10 min er KIF farlig frempå etter et frispark og minuttet etter, kommer de igjennom i midten på noe som burde vært avblåst for offside. Men her er Stave sterk mann mot mann. Nå lever HFK farlig. Men gradvis tar HFK over igjen, KIF virker slitne. I det 20 minutt ruller vi fint opp med Ahmed på vår høyreside. Magnus vinner ballen på fremre, men avslutningen går like utenfor. I det 23 minutt KIF sin Storløkken gult kort etter holding av Ahmed. Kanskje litt strengt. Men rett etter takler samme mann Haugstad veldig stygt uten kort. Her kunne KIF vært redusert til 10 mann. Frisparket server Myksvoll fint inn i boks til Hesla Berget som header like over fra god posisjon. I det 27 minutt header Haugstad Hesla Berget alene igjennom, men nok engang drar KIF keeperen frem en megaredning og fortsatt 0-0. HFK får tre cornere på rappen, på den tredje skaper vi en god mulighet ved Røkkum. HFK presser på, men skaper ikke de helt store sjansene. MEN i det 89 minutt finner Bergane unge Dokken Kleppo med en fantastisk pasning og alene med keeper gjør han ingen feil. Herlig og fortjent 1-0. KIF greier ikke å presse frem noe særlig på slutten og kampen ender 1-0. KIF jobbet knallhardt og var meget vanskelig å spille mot. Så ekstremt herlig med 3 poeng i en av de vanskeligste bortekampene.

Dagens HFK spiller ble Per Nyhus, solid spill av unggutten. Hvis vi får luket bort noen tulletouch og feil så kan dette bli riktig så bra 😉 HFK leverte en solid kamp, Stave i målet var nok også tett på bestemannsprisen. I tillegg levere Storeskar en solid kamp. Fremover i banen så jobber Haugstad veldig bra og ikke minst Bergane som er helt fantastisk til tider. Bare han tørr tru på seg selv, samt være mer bestemt, så er det ingen som kan stoppe han i vår divisjon.

Neste kamp er hjemme mot Svelvik på fredag kl. 2000. Vi går for en ny seier.