Kampreferat Sandefjord - Hallingdal, 2.div kvinner

Postet av Hallingdal Fotballklubb den 20. Mai 2019

Sandefjord - HFK (2-0) 4-1

Lagoppstilling:  Lillian Holden (HB) Thea Fosshagen ( Thea Pretorius 15 min) (MS) Pia M. Majormoen og Svanhild Stave (VB) Mia Mikkelsplass Green (Def MB) Vårin Stave og Marthe Botten (Off MB). Ida Livgård Jensen (Angrep)Maria Paulsen ( Gro Torsteinsrud 25 min ) Kristine Bekkestad, Frida Strendo

KAMPREFERAT

Sandefjord lagde en fantastisk ramme rundt vår bortekamp på Komplett Arena lørdag 11/5.

Fullt så hyggelige var de ikke da kampen startet, de presset oss lave og satte et voldsomt trykk på oss fra start av.

Etter et kvarters spill  puttet de etter hjørnespark. Mange dueller i feltet ble fulgt opp av en dårlig avklaring fra oss og de går opp i 1-0. I den situasjonen burde vår gode keeper Lillian hatt et frispark da hun ble sperret av men dommeren lot det gå.

Etter en halvtime fikk vi vår første sjanse da Ida drar seg rundt på kant og slår 45 gr ut igjen men avslutningen gikk dessverre over.

Rett før pause får Sandefjord frispark fra siden. Et godt slått frispark men forferdelig markering gjør at Sandefjordspilleren helt upresset header inn 2-0.

Etter pause starter HFK veldig friskt og reduserer til 2-1 etter tre min. Denne gangen er det Kristine som drar seg rundt og spiller 45 gr ut til Maria som vinner duellen og styrer ballen i mål. Vi er gode denne perioden og Frida treffer innsiden av stolpen etter en god avslutning. Vi er også nære på etter en heading fra Ida fra hjørnespark.

Men som ofte før så får vi ikke uttelling og de gjør 3-1 i det 56. min etter en god prestasjon av spissen deres.

Vi fortsetter å skape sjanser og Kristine har to gode muligheter i det 63. og 64. min.

Kampen blir punktert i det 80. minutt da de slår et frispark fra hjørnet av 16 m rett i mål.

En ok gjennomført kamp av HFK mot et bra Sandefjord lag som nok vil kjempe blant topp tre denne sesongen.

HFK sin beste spiller ble Svanhild Marie Stave som gjorde en god kamp i midtforsvaret.