Jevnaker           -             HFK      (1-0) 1-0

Jevnaker:          40 min 1-0 Bestun Mohammed

HFK:                    31 min Vegard Vedvik og 85 min Tobias Grangård

Cornere:            (1-1) 2-3

Sjanser:              (3-3) 3-4

Tilskuere:         35.

Dommer:           Fredrik Gravdal (Solberg), AD 1 Nils Gunnar Bjerke (Modum) og AD 2 Alexey Terekhov (Slemmestad IF)  - Veldig lettdømt kamp, som de løste på en god måte. MEN det burde nok vært lagt til mer enn 2 min.

Pladask ned på jorda igjen. Et energiløst HFK tapte en sjansefattig og jevnspilt kamp mot Jevnaker som kunne vippet i begge retninger. HFK kom aldri i gang i denne kampen og gav fra seg poeng i en kamp det burde vært gode muligheter for en ny seier. Det er tydelig at snøhull tur for halve laget ikke er den rette oppladningen til kamp 😉

Vi satser på revansje i neste kamp som er hjemme mot ROS 22 april kl. 1930 på Hallingmo Gol.

Lagoppstilling: Johnas Jordet (Per Oskar Stave 45 min) (HB) Vetle Arnegård Kjøl (Marius Helling 70 min)(MS) Anders Mastrup og Johannes Luksengard Stave (Kjartan Wall Andersen 45 min) (VB) Morten Nerli( Mikkel Evan Renslo 82 min) (4’er MB) Ammar Alhamdo(Johannes Dokken Kleppo 45 min), Sander Tyribakken, Vegard Vedvik og Simen Andreas Renslo (kap)(Fri). Øyvind Tørrisplass (Ammar Alhamdo 71 min) (Spiss) Tobias Grangård. Ubenyttet reserver:

Referat

HFK startet kampen bra og styrtet rett i angrep. Allerede i det første minuttet fikk HFK corner og her var Tobias grangård veldig nærme. Men headingen fra god posisjon gikk over fra kort hold. HFK styrer kampen i starten og i det 13 min ruller vi opp et godt angrep, Renslo finner Øyvind Tørrisplass, men avslutningen hans går like utenfor. I det 16 minutt, roter vi i eget forsvar og Jevnaker kommer til en megasjanse, men nesten på blankt mål går avslutningen over. I det 36 min får Tørrisplass en ny stor sjanse etter et langt kast. Men avslutningen går i nettveggen. Jevnaker kom litt mer med i kampen, de var ballsikre og vi hadde for liten sprut til å komme ordentlig oppi. Vi slurvet også med pasningsspillet, noe som gav Jevnaker gode overgangsmuligheter. Som de utnyttet på beste måte i det 40 min, når de brøt igjennom på vår høyre side, alene med Jordet i HFK målet scoret han greit og 1-0 til Jevnaker, ikke helt fortjent etter spill og sjanser. Det ble også pauseresultatet.

I pausen måtte to mann ut med sykdom, men vi var klare på at vi skulle ut i 100 %. Det skjedde dessverre ikke. Selv om vi hadde en veldig stor sjanse i det 46 minutt, Renslo skyter ballen mot det åpne målet, men en Jevnaker spiller redder på streken. Resten av omgangen blir veldig rotete og Jevnaker lykkes godt med å dra ned tempoet. Ingen flere sjanser og kampen ender 1-0 til Jevnaker, som var i overkant godt betalt.

Ikke så mye positivt å ta med seg fra denne kampen, men vi får stå på videre og heise oss til neste gang!!

Dagens Lie sport Halling ble Morten Nerli, som hadde en trygg og god kamp på backen til HFK. Johannes Dokken Kleppo og Kjartan Wall Andersen hadde friske innhopp.

Vi ønsker Jevnaker lykke til videre i sesongen og vi ser frem til revansje på Gol.