GOD FØRSTE OMGANG SIKRET SEIEREN I ÅRETS VINTERSERIE.

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 14. Mar 2022

Herrer:

HFK                     -             Nordre Land    (3-1) 3-1

HFK:                    2 min 1-0 tobias Grangård (Simen Renslo), 4 min 2-0 Grangård (Vegard Vedvik) og 39 min 3-0 Vetle Kjøl (Øyvind Tørrisplass)

NL                        40 min 3-1 ???

HFK:

NL:

Cornere:            (2-3) 5-4

Sjanser:              (7-2) 11-3

Tilskuere:         25

Dommer:           Grei gjennomføring.

HFK møtte Nordre Land i kamp seint søndag kveld. En kamp som tidligere hadde blitt flyttet pga korona. Selv om det var mye positivt i kampen, skal vi være glade for at det ikke var denne helga vi møtte Modum i NM kval. Selv om vi til tider rullet opp flotte angrep, var det mange slitne spillere pga korona og junior kampen fra lørdag. Ineffektivitet hindret HFK fra en langt større seier.

Nå håper vi at vi får til en god treningsuke, så vi er godt forberedt til lørdagens NM kamp mot Modum.

Lagoppstilling: Johnas Jordet (HB) Vetle Arnegård Kjøl) (MS) Johannes Stave og Anders Mastrup  (VB) Morten Nerli (4’er) Simen Andreas Renslo, Gaute Tollefsen, Vegard Vedvik og Johannes Kleppo Dokken (Fri) Øyvind Tørrisplass. (Spiss) Tobias Grangård RES: Ammar Alhamdo 45 min, Kjartan Wall Anderen 45 min,  Abbas Amir 45 min, Torleif Rullestad 30 min, Marius Helling 30 min, Sander Tyribakken 25 min, Mikkel Renslo 20 min,

Referat

HFK gikk ut i høyt press og fikk en knallstart på kampen. Allerede etter 2 minutter var vi igjennom, Renslo finner Grangård foran mål. Grangård skyter knallhardt, keeperen redder, men en forsvarere og keeperen roter ballen i mål og 1-0 til HFK. Like etter finner Vedvik Grangård som virkelig var på farten med en utsøkt pasning. Den omsetter Grangård til en flott scoring og 2-0. HFK fortsetter å pushe på og NL sliter med å henge med. I det 9 minutt kunne Grangård ha fullført sitt hattrick, men en god keeper i NL målet hindret det. Etter denne åpningen dabber HFK litt av og kampen jevner seg noe ut. I det 26 minutt er det Nerli som fosser frem. Han finner Grangård med et strålende innlegg, men Grangård header like utenfor. I det 28 minutt er kombinasjonen lik, men også denne gangen går avslutningen utenfor. I det 32 minutt er det unggutten Tørrisplass som drar seg igjennom og finner Grangård, som dessverre ikke greier å få ballen i målet. Keeperen til NL vokste frem som banens beste. NL hadde ikke mye å komme med, men i 37 minutt kom de alene igjennom, men avslutningen gikk over. HFK gikk i det 39 minutt opp i 3-0 ledelse og kampen så punktert ut. Tørrisplass ble spilt alene igjennom, men keeperen redder, returen der imot var han sjanseløs på og Kjøl header den i de åpne målet. Like etter reduserer NL, balltap på egen tredel, kunne vært dømt frispark. Men NL spilleren kom seg på skuddhold og hamrer den i mål bak en sjanseløs Jordet i HFK målet. Det står seg og lagene går til pause på 3-1 i en omgang HFK var klart best.

Andre omgang ble veldig rotete, med mange slitne kropper. Nordre Land hadde en ok mulighet i det 61 minutt. I det 63 minutt var Renslo veldig nærme på et frispark, men NL keeperen fikk fistet den over. På slutten av omgangen hadde Ammar to store sjanser uten å score. Det endte 3-1 og vi fikk en del positive inntrykk av kampen. Med denne seieren vant vi også Valdres Storhall sin Vinterserie 😉

Vi skal jobbe godt denne uka for å være best mulig rustet til NM kampen førstkommende lørdag.

HFK sine beste var nok Tobias Grangård som var et konstant uromoment for NL forsvaret, i andre enden ryddet Anders Mastrup opp.