VIKTIG BORTESEIER MOT IBK.

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 17. Okt 2021

Herrer:

IBK        -             HFK      (2-1) 5-2

IBK:                     1-0  21 min Marius Olsson Akselvol, 2-2 59 min Baldur Gunarsson

HFK:                    1-1 29 min Anders Mastrup(Ole Cato S Haugen corner) og 1-2  52 min Simen Renslo (Tobias Grangård) 2-3 68 min Mastrup (Haugen corner) og 2-4 83 min  Grangård (Alhamdo)

Tilskuere:         30 i regnvær.

Dommer:           Rolf Kristian Tangen (Ådal IL) AD 1  Joachim Buchmann (Uvdal IL) og AD 2– Younes Goumiri (Eiker/Kvikk IF) – Bra dømt i en lettdømt kamp.

Lagoppstilling: Johnas Jordet (HB) Johannes Kleppo Dokken(Vetle Kjøl 89 min) (MS) Johannes Stave(Olav Myksvoll 70 min) og Anders Mastrup (VB) Ole Cato Stubberud Haugen (Def) Sander Tyribakken og Vegard Vedvik(88 min Gaute Tollefsen) (Off MB). Morten Nerli( Marius Helleing 45 min, Alhamdo inn 68 min), Jonas Bergane og Simen Andreas Renslo (Spiss) Tobias Grangård

Res: Chris Magnetun gav seg på oppvarmingen pga skade. Per Oskar Stave.

Beklager litt seint referat

I vanskelig bortekamp, hvor kun seier var godt nok. Leverte HFK en god kamp, men skulle scoret tidligere og flere mål for å slippe nerven. IBK har et par veldig gode spillere som skapte trøbbel for HFK forsvaret. Men sett under et var det en veldig fortjent seier.

Neste kamp var hjemme mot DBK- Ref kommer.

Les mer for kampstats og referat. Etter videogjennomgang.

RES

Referat

HFK tok tak i kampen fra start uten å skape de helt store sjansene. Første mulighet kom etter 13 minutter. Et flott innlegg fra Dokken, fant Grangård alene på bakre. Men han traff ikke godt nok. IBK hadde på sin side svært lite i starten. Første ordentlig sjansen kom på en corner, Tyribakken fikk heade ganske fritt, men den gikk over. Men i det 21 minutt er IBK på en sjeldent visitt over på vår banehalvdel. En veldig flott enkeltmannsprestasjon av Akselvoll på IBK. Han dro seg forbi 3 mann innenfor 16 meteren før han klinte skuddet i nærmeste og 1-0, ikke veldig fortjent ut fra hvem som har styrt kampen frem til nå. Vi er farligst på dødballer og i det 24 minutt får vi en meget stor sjanse ved Grangård på corner, men en mega-redning av keeper hindrer mål. I det 29 minutt på en ny corner fra Haugen kom utligningen ved Anders Mastrup. Flott heading kontant i mål og 1-1. Veldig fortjent og HFK styrer det meste. I det 38 minutt er det Grangård som setter opp Nerli, men lykkes ikke. Minuttet etterpå har HFK en veldig stor sjanse etter kast ved Grangård. Men skuddet blåses over. Rett før pause har vi en ny stor sjanse på kast, denne gang ved Renslo som kommer seg fri helt alene på bakre, men header over. Lagene gikk til pause på 1-1 i en omgang HFK dominerte kraftig og med 8-0 i cornere og 6-1 i målsjanser nok burde ledet med et par mål.

Andre omgang åpner litt rotete, men HFK tar ganske kjapt styring. I det 52 minutt tar HFK ledelsen Grangård finner Renslo rundt 20 meter og han drar seg inn i boksen. Han skyter ballen via en IBK spiller og i mål 2-1 til HFK og veldig fortjent. HFK trøkker på videre, men det er mest på dødballer vi fremstår som farlige. IBK er sjeldent over midten, men i det 58 minutt finner en strålende pasning storscoreren Baldur Gunnarsson på bakre. Han tar ballen flott ned og skyter forbi Jordet i HFK målet. Dette gir IBK trua igjen og vi slipper dem inn i kampen en periode. I det 68 minutt tar vi på ny ledelsen, nok en gang ved Mastrup og nok en gang etter corner. Luftens baron header flott inn corneren fra Haugen. HFK styrer kampen, men IBK er farlige på kontra. I det 73 minutt vinner Bergane en duell rundt 16 meteren, han header til Renslo som fra god posisjon header rett på keeper. I det 76 minutt kommer IBK på nok en god mulighet. Men Jordet avverger flott. Alhamdo har kommet inn og han skaper furore i IBK forsvaret. I det 81 minutt drar han seg forbi tre mann, men skuddet sneier krysset. I det 83 minutt punkteres kampen etter et flott HFK angrep, spillestilsmål 😉 . Bergane vinner utsparket, header til Grangård som slår tilbake til Renslo som finner Alhamdo på kant. Han drar seg ned på venstre og finner Grangård på fremre stolpe og 4-2. Rett før slutt får HFK frispark i god posisjon. Den smeller Tyribakken i tverrliggeren.

HFK leverte en grei kamp, men burde punktert den tidligere. Dagens Halling ble nok en gang Anders Mastrup og vinner av Lie sport1 gavekortet. Tobias Grangård leverte også en veldig god kamp på   et solid HFK lag.