STERK BORTEKAMP MOT DBK.

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 27. Okt 2019

DBK                    -             HFK      (1-1) 4-3

DBK:                   45 min 1-1 Vemund Eskevik, 56 min 2-1 Eskevik, 72 min Eivind Johnsen og 80 min Kasper Flo.

HFK:                    37 min 0-1 Magnus Magnetun Bækken (Bryter selv), 71 min 2-2 Bækken (Magnus Jorde) og 88 min 4-3 Bækken

DBK:                   35 mJoin Axel Arentz, 80 min Kasper Flo og 85 min Åsmund Edvardsen

HFK:                    13 min Jonas Bergane

Cornere:            (3-1) 6-6

Sjanser:              (5-4) 14-9

Tilskuere:         40

Dommer:           Hans Egil Drolsum (Vikersund), AD 1 Joachim Bakkalia Buchman (Uvdal) AD 2 Yakup Karagøz. (Strømsgodset IF) – Dømmer ok, men burde viste ut DBK spilleren når han tok Bækken på vei igjennom.

Dette ble en veldig sjansefylt, fartsfylt og spennende kamp mot et av de beste lagene i serien. DBK skulle nok vært redusert til 10 mann når Bækken blir tatt alene igjennom.

Les mer for kampstats og referat. Etter videogjennomgang.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Per Nyhus (MS) Tobias Grangård og Adrian Lugo Bredesen  (VB) Torleif Rullestad (Ole Cato S Haugen 64 min), (Def MB) Simen Andreas Renslo (Eirik Reime Thorberg 76 min) (Kap) og Morten Nerli (Vebjørn Haug 82 min) (Off MB). Magnus Bækken, Birk Stian Bjerkreim 46 min) og Johannes Kleppo Dokken (Magnus Jorde 57 min) (Spiss) Jonas Bergane Reserver

Referat

HFK åpnet bra og Bækken kom til en god mulighet allerede etter 3 minutter, skuddet smyger seg like utenfor. I det 5 minutt kommer DBK til en stor sjanse, men heldigvis roter de den bort. HFK presser på litt nå. Skudd i stolpen i det 20 minutt har de også. DBK er litt bedre, men kampen bølger og vi virker på hugget og da spesielt Bækken og Bergane virker veldig sterke. Bækken blir spilt alene igjennom, men blir felt på vei til en stor målsjanse. Det kommer ingenting ut av frisparket og DBK spilleren er veldig heldig som slipper unna med kun gult kort. HFK styrer kampen bra nå og ikke lenge etter går HFK opp i ledelsen. Bækken kommer til en lignende mulighet som den som førte til gult kort. Men denne gangen ble han ikke felt og alene med keeper gjør han ingen feil og 1-0. HFK tar mer over og ser ut til å styre mot pause med 1-0 ledelse. Derfor fryktelig kjipt at vi på overtid roter det til og DBK får en veldig enkel utligning ved Eskevik. Litt unødvendig å slippe til DBK her, men alt i alt fortjent stilling til pause.

Andre omgang blir virkelig fartsfylt og spennende. Per Nyhus som hadde en god kamp fosser oppover siden og finner Bækken. Men dessverre sløses sjansen bort. Like etter har DBK to megasjanser før de går fortjent opp i 2-1 ledelse ved samme Eskevik. Storscoreren med 50 mål i årets serie er imponerende. Nå presser DBK på og er nære ved flere anledninger. Men HFK gir ikke opp. Så litt ufortjent utligner HFK til 2-2 ved Bækken etter flott fremspill av Jordet. MEN så slipper vi til DBK umiddelbart og 3-2 til DBK. Etter det bølger det igjen, før DBK ved Flo øker til 4-2. Da virker det avgjort, men nå presser HFK godt på og stresser DBk veldig. I det 88 minutt kommer det en fortjent redusering. Bækken slår et frispark mot mål og blir stusset videre av en DBK spiller over DBK keeperen og i mål 3-4 og nytt håp. Nå kom det 6-7 intense og spennende minutter hvor HFK presset på for utligning. Dessverre blir det bare nesten og DBK rir av stormen og vinner 4-3

Best på HFK og vinner av fra Fjellkjeden.no gavekort på 300 kr ble Magnus Magnetun Bækken, godt hjulpet av Jonas Bergane. I tillegg må Per Nyhus nevnes, veldig solid bakover i tillegg til flere virkelig gode offensive bidrag